Партия МИР се регистрира за парламентарния вот

OFFNews 08 юни 2021 в 08:56 1491 0

ПП МИР регистрира листите с кандидатите си за народни представители за парламентарните избори.

Водач на листите в 23-ти многомандатен избирателен район в София, както и в Стара Загора, е председателят на партията Симеон Славчев. Първи в листата на ПП МИР в Перник е председателят на Софийската търговско-промишлена палата Георги Чернев, а водач на листата в Бургас е административният директор на Бургаския свободен университет проф. Радостин Долчинков.

"ПП МИР ще бъде приятната изненада на тези избори. Ние наложихме нов стил и морал в българската политика, като за нас тя не е самоцел, а средство за решаване на реалните проблеми на българските граждани”, заяви лидерът на ПП МИР Симеон Славчев, съобщиха от партията. 

Преподавателят по мениджмънт и маркетинг от УНСС доц. Светла Цветкова ще води битката за Пловдив-област, а проф. Симеон Ананиев, преподавател във ВТУ "Тодор Каблешков" ще води листата на партия МИР във Варна.

В листите на ПП МИР са експерти от всички сфери - инженери, адвокати, дипломати, лекари, финансисти, представители на малкия, средния и фамилния бизнес, както и преподаватели във вишите учебни заведения.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!