Ексклузивно Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог в студиото на OFFNews (видео)

Паргов: БСП да привлече всички срещу ГЕРБ на балотажа

OFFNews 08 септември 2016 в 13:26 3429 3

Битката на изборите за президент ще бъде между кандидата на БСП ген. Румен Радев и представителя на дясното в лицето на ГЕРБ. 

Това твърди председателят на БСП–София и член на ИБ на БСП Калоян Паргов. Според него това, че от ГЕРБ бавят обявяването на кандидата си е израз на неуважение към избирателите и демонстрация, че могат да правят каквото си искат. Въпросът е дали този път ще бъде позволено това да се случи, включително и по отношение на манипулирането на изборите, което ГЕРБ владеят до съвършенство. 

„Президентските избори ще бъдат цивилизационен избор „за” България и „против” интересите на България!”, категоричен е лидерът на столичните социалисти. Управляващите са показали, че действат угоднически, повече в полза на чужди интереси, отколкото за българския национален интерес. Мандатът на Плевнелиев е пример за това и е провал и срам за президентската институция. Ген. Радев е един достоен кандидат и може да бъде този държавен глава, който ще води баласирана политика и на Изток, и на Запад, в сегашната сложна геополитическа обстановка“. 
Калоян Паргов счита, че първата задача на БСП е да мобилизира в максимална степен партийната членска маса и симпатизантите. Следващата задача е на балотажа да привлече гласовете на всички избиратели, които искат промяна и търсят алтернатива на ГЕРБ, и да го спечели. Балотажът между БСП и ГЕРБ ще бъде избор „за” или „против” политиката на сегашното правителство. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

20374

3

Стринка Минка

08.09 2016 в 23:13

С такива цървули като тоя парков ще привлече само дъртия бик с големите калбасури

12530

2

синя сова

08.09 2016 в 15:12

Грешни сметки.Всички социолози,политолози и политици номинират "Нероден Петко" на гербарите :)...Какво от това като се "водят" за най-голямата фалшива уж дясна партия!Всъщност дали е най-голямата,ако няма купуване на гласове,че дори цели секции в провинцията,ако няма фалшифициране на протоколи ...От всички тези ненормалности, които ни се случват в политическото пространство се вижда само едно сигурно нещо,ние още не сме нормална ,демократична държава!
 
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews