Отровното трио събира Демократична България, Изправисе. БГ и партията на Слави Трифонов

Бабикян: Републиканците на Цветанов не са поканени, не ги виждам още в социологическите проучвания

OFFNews 26 октомври 2020 в 08:01 19826 5

Работна среща, организирана от Отровното трио с представители на Демократична България, Изправисе. БГ на Мая Манолова и „Има такъв народ“ на Слави Трифонов, ще се проведе днес. 

Трите извънпарламентарни партии и организаторите на антиправителствените протести ще обсъждат начини за гарантиране на честността на следващите избори. 

„Принципът, по който каним в момента, е този - основните извънпарламентарни сили, които са отчетени от социологическите агенции с потенциал да попаднат в Народното събрание“, обясни Арман Бабикян по БНР.

Засега „Републиканци за България“ на Цветан Цветанов не са включени в този формат. Не ги виждам още в изследванията“, обясни Бабикян.

По думите му мотивите за поканата са масовите злоупотреби в изборния процес в полза на управляващите и бездействието на правораздавателните органи.

Това е първата от поредица срещи, на които трябва да бъдат изработени функциониращи механизми за противодействие, на които медии не са поканени, уточнява БНР. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

4015

5

No matter what

26.10 2020 в 14:54

Дано не става замислената коалиция, че е тогава не ми се мисли!

3900

4

Billy111

26.10 2020 в 13:52

Ужас колко скапана коалиция се получава, единственият който липсва е Александът Томов, тогава вече провалът ще е 100 про сигурен.

1894

3

Sashkavas

26.10 2020 в 12:12

Ясноо, ето как чичаците смятат да кешират за висенето пред фонтанчето. Значи събират желаещите да влязат в парламента и правят явно или скрито надаванне кой колко иска да спечели (и може да плати). след това кандидатите си плащат напред част от сумата. “изборните” резултати се свеждат до правилните социологически агенциики и почват да се тръбят на ляво и на дясно чрез свързани медии. Ако успеят да удьордисат резултата на изборите както са обещали супер, ако пък простия народ пак се е объркал, се почва наново протести и крякане за изборни манипулации и отчитат дейност, гледайки да си спестят боя (както сега правят с Чери). Парите напред разбира не смятат да връщат, освен ако нещо играта не загрубее много.

Пропускат само, че Прокопи си има медии, Слави телевизиика и собствени сценаристи, и на дали ще им платят нещо. Остава Мая, ама тя от както си развали отношенията с Чери, май няма да има от къде да им плати и може да се опита да ги преметне.

10372

2

elbarbudo

26.10 2020 в 08:41

да бяхте поканили цвък, той ги разбира нещата...