Отровното трио: Партия - не, но широка коалиция срещу ГЕРБ - да

Йорданка Веселинова 09 декември 2020 в 22:31 7426 2

Снимка FB/ Отровното трио

Нямаме партия и не правим партия, но правим граждански комитети в цялата страна. Ще присъединим хората, които вярват на Отровното трио и гражданите, към демократичните партии извън системата. Това съобщи Арман Бабикян по време на разговор на живо на Отровното трио във Facebook.

Работим по създаването на максимално широка коалиция срещу ГЕРБ. Най-отпред ще са гражданите, а партиите - след тях, каза от своя страна Николай Хаджигенов.

Няма да водим листи на "Изправи Се.БГ", отговори той на поставен въпрос във Facebook чата.

Проф. Минеков коментира възможно ли е сътрудничество на триото с Демократична България: "Или правим нещо, или правим нищо, изберете сами. Не го ли направим всички заедно, няма да се получи. Трябва ясно обединение, за да изхвърлим мафията и корумпираните от властта. Или ще страдаме до безкрай." 

Арман Бабикян каза още: "Истината е, че по много теми се разбираме и говорим на един език. Ние нямаме много различия за утрешния ден. Имаме персонални различия, но нашите ръце са протегнати." 

Имаме общи планове с Демократична България и "Има такъв народ" на Слави Трифонов и те се състоят в това да изритаме хунтата от власт, уточни Бабикян.

Проф. Минеков допълни, че "без компромиси няма да се получи, нямаме друг избор."

Николай Хаджигенов изключи възможността за сътрудничество на триото с партия "Възраждане".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!