Отровното трио и гражданите: Получаваме шанс да се съсредоточим върху основния проблем на страната ни

OFFNews Последна промяна на 23 декември 2020 в 12:09 6156 0

Управляващата мафия се провали в опитите си да всее раздор между основните опозиционни субекти. Партиите и сдруженията представлявани от г-н Слави Трифонов, г-н Христо Иванов и коалиционните му партньори, както и от г-жа Мая Манолова и партиите, застанали зад нея, ще си сътрудничат за контрол над честния изборен процес. Това заявяват от Отровното трио в позиция до медиите.

"Ние, от "Отровното трио и гражданите", изразяваме своето удовлетворение от факта, че Борисов ясно идентифицира кой ще атакува – чрез избори - олигархичната му власт, но усилията му за разделение не успяха. Той няма да спре и всички ние го знаем. Борисов не може да бъде честен играч и само заедно можем да се изправим срещу машината на държавата, използвана за разправа с непослушните", пише в позицията.

"Отровното трио" и гражданите смятат, че последните изявления на "Демократична България" и "Изправи се.БГ", както и първоначално заявената позиция на партия "Има такъв народ", дават шанс за голяма промяна в страната и възможност за постигане на консенсус в бъдещия парламент около стратегическите задачи, свързани с връщането на свободата, демокрация и правовия ред.

"Усилията си струват и идва време, в което всеки от нас ще уважава мнението на другия и получаваме шанс да се съсредоточим за атака срещу основния проблем за страната ни, както го правеха гражданите по площадите на България и света в продължение на месеци. Съдбата на държавата е по-важна от отделните интереси на всеки един и дойде време, в което можем да го докажем!", завършват обръщението си от Отровното трио.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови