''От ''Възраждане'' ме питаха дали обикалям дискотеките нощем, а трябваше да се грижа за болната си баба''

Отцепничката Цвета Галунова разказва, че от "Възраждане" я обвинили във високомерие, защото не участвала във вечерните им сбирки

Ружа Райчева 05 декември 2022 в 07:00 10606 4

Цвета Галунова в Народното събрание

Снимка Фейсбук

Цвета Галунова в Народното събрание

Бившата депутатка на "Възраждане" в 47-ото Народно събрание Цвета Галунова, която впоследствие се появи в листите на БСП за Велико Търново на последните парламентарни избори, се оплака, че още на втория месец в парламента "нещо се счупило" между нея и съпартийците ѝ. 

По думите ѝ тя е била обвинена, че е високомерна и се дели от парламентарната си група, тъй като не присъствала на "вечерните неофициални сбирки" след пленарните заседания, където депутатите "хапвали и споделяли впечатления от изминалия ден".

"Един от моите колеги даже изрази предположение, че обикалям дискотеките нощем, защото сутрин рано винаги се чувствах много изморена. Никой от тях не ме пита има ли причина за това, оставиха съжденията си в ръцете на предположенията си", пише Цвета Галунова във Фейсбук. 

Тя обяснява, че всъщност ѝ се е налагало да се грижи за болната си баба, тъй като баща ѝ проф. Тодор Галунов е бил в болница с тежък COVID-19. Галунова разказва, че лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов я свързал с д-р Атанас Мангъров, който приел Галунов по спешност. Отцепничката от "Възраждане" благодари на Костадинов и Мангъров, но пише, че след това са се случили "болни, грозни и непочтени постъпки".

"Видях прекалено много. За да затворя тази страница изцяло, имам нужда да се обърна към вече бившите си колеги и да им кажа: "Благодаря на всеки един от вас за всичко добро, а за всичко останало ви прощавам", пише Цвета Галунова. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15914

4

поп Дръвчо

05.12 2022 в 11:59

Кифла се забъркала с мутри.

Какво ли може да се обърка?

5827

3

pisnamiotmutri

05.12 2022 в 11:15

значи във фейса може да го изплеска, а като руските колеги я обвинявали, че хойка пазила тайна

-1200

2

путин хуйло

05.12 2022 в 11:06

Олигофрени!

705

1

Деспин Митрев

05.12 2022 в 08:31

Ето затова не трябва да се практикува "Вгъзраждане" :)

 
X

Мистерии в Хераклея Синтика