Освиркаха Борисов на празника на Дупница (видео)

Ружа Райчева 19 октомври 2021 в 13:15 17191 5

Снимка Стопкадър Фейсбук

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов бе освиркан при посещението си в Дупница днес, когато градът отбелязва своя празник.

Малка група недоволни граждани бе застанала зад шатрата на ГЕРБ в центъра на града, където се появи бившият премиер. Докато симпатизантите му го аплодираха, отзад се чуха силни освирквания и скандирания "Не те е срам!", "Ууу, безсрамник!", "Боклук, махай се оттук!" и "Защо дойде тука?".

От видео, което редакцията получи от читател, се вижда как скандиращите са заобиколени от група яки мъже. Те се опитват да ги накарат да си тръгнат и ги снимат с телефони. До сблъсък не се стига.

В същото време фейсбук страницата на Борисов предаваше посещението на живо.

"Аз съм готов да подам ръка на всяка партия, която застане и поиска да направим поне по 50-60 хиляди ваксинирани на ден, да следваме примера на Америка - това е начинът да излезем от ситуацията. Всичко си зависи от нас и от хората", заяви лидерът на ГЕРБ пред поддръжниците си. Борисов се ръкува с тях и ги поздрави за празника на лекарите с пожелания за здраве:

"Честит празник, много здраве, добре заварили! ...Това ли е наш'та шатра? Днес е страхотен празник."

По-късно в профила си той написа, че активът от Дупница разпознал скандиращите - били от ДСБ: "Благодаря на нашите симпатизанти, които не се поддадоха на провокацията, организирана и платена от дясна партия от Благоевградско. Местните жители и медии ги разпознаха и не позволиха на платените двама клакьори от ДСБ да развалят празника. Изборите са метода, по който трябва да разрешим споровете си. Стига вече омраза и разделение! Заедно сме по-силни от хаоса!"

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1900

3

Алек

19.10 2021 в 18:19

Дон Крадлеоне на мегдана... УмрЕха циганята, дет фалеха!

4038

2

Moirae

19.10 2021 в 15:37

Бройко е комфорт за бицепсите. А бицепсите най-растат, когато работиш на лесничко и тихичко, материално подсигурено - при свой близък, например при майка ти, чичо ти, стринка ти.. Без грижи за конкурси, конкуренция, и всякаква идея за обществено благо и принос. Затова такива го пазят.