Орешарски: Единството в ляво е от национална значимост

Последна промяна на 08 февруари 2014 в 12:36 1416 16

Пламен Орешарски

Снимка БГНЕС, Архив

"Днес, повече от всякога, единството в ляво е от национална значимост."

Такъв коментар направи в изявлението си на 48-ия Конгрес на БСП министър-председателят Пламен Орешарски.

Премиерът, който по принцип избягва политически коментари, призова за обединение в левите редици.

Орешарски коментира, че възраженията съпътстват кабинета от първия му ден на власт.

"Преди 8 месеца поех огромната отговорност за управлението на държавата в ситуация на остра конфронтация, социално отчаяние. Вашата подкрепа бе решаващата за пътя, по който да вървим и за увереността, че можем да се справим. Очаквахме, че ще бъде трудно. Реалността не ни опроверга”, каза премиерът.

Той коментира, че първите резултати от работата на правителството вече са налице.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

09.03 2014 в 08:47

не мога да спра да се учудвам на нестихващата логорея по форумите.

08.02 2014 в 16:56

... Орешарски: Единството в ляво е от национална значимост

На родната индустрия е поставена задача да разработи модел националноотговорен панталон "а ла соц"... Панталонът да е с един крачол - ляв!

08.02 2014 в 16:41

Банални, равнодушни и бездушни изопачавъри:
Към тези разновидности на първо място бих поставил Първанов, Станишев, Орешарски и Йовчев. Разбира се и мнозина други, всеки със своя принос, всеки повлякъл торбата със своята лъжа и своята маска, която нарича лице. Всеки по своему, с бездарието си на комунист или с таланта си на провокатор, на агент или на обикновен подлец. А тук не можем дори да говорим за онези, скритите, без публичен образ. Но поне тези, видимите, които виждаме всеки ден, могат да бъдат някакси обозначени в рамките на моята несъвършена класификация. Какво е общото между тези споменатите? Преди всичко, способността им не само да изопачават истината, но да унищожават с измисления си език самият смисъл на говоренето. Те са научили и усвоили завинаги „партийният” език, мъртвешката изопачавра, която е гробарския идеологически език на бюрократа, на апаратчика, на комунистическия чиновник. Този език не може да произвежда смисъл, но може да убива смисъл. Всъщност, тези които го практикуват са дори отвъд лъжата и истината, защото макар и всичко което казват да е по същество един безкраен фалш, по-зловещото е, че те не казват НИЩО. Те обитават политическото нищо. Там няма нито една мисъл за която един нормален ум да се захване и поне да каже: ”Но това не може да бъде!” Равномерно, равнодушно и неуморно те живеят в това комунистическо гето, в това нескончаемо АОНСУ, в тази словесна морга, произвеждайки безмислие с което хранят своя и на себеподобните си посредствен разум, като в някакъв прокълнат свят на замръзнала в безвремието изопачавра.
д-р Любомир Канов
http://www.svobodata.com/page.php?pid=13163&rid=154

08.02 2014 в 16:12

преди 2 дни журналистът Тодоров ,съобщи в една телевизия ,че след посещение в Пазарджик ,Ори се явил във Велинград в компанията на пеевски и доган!сутринта от Москов научихме ,че бат Ваньо се е срещал с добрев през 1997 г. шест пъти!и те са хора. политиката обаче е ПУБЛИЧНО занимание.останалото са тъмни сделки и задкулисие.а, какво се решава там, е видно от днешния облик на общество, в което не може да се намери нито един съдия ,който да е честен и да не е милионер!НОВА КОНСТИТУЦИЯ,ЗБОРНОСТ,ОТЗОВАВАНЕ..другото са финтове без край!

08.02 2014 в 14:33

На ръба на пропастта бяхме ,а благодарение на Ореха направихме огромна крачка напред ...

08.02 2014 в 14:21

Нaполеон Бонaпaрт по време нa своите битки винaги е носил червенa ризa, зaщото aко бъде рaнен от червенaтa му ризa нямa дa се виждa, че кърви и войниците му по този нaчин нямa дa го отстрaнят от биткaтa! Двестa години по-късно Орешaрски използвa винaги тъмно кaфяв пaнтaлон..

08.02 2014 в 14:11

КОментар 02 да не е на Spirit под друго име. Или идва направо "от Советского информбюро".

08.02 2014 в 14:00

Аз вярвам и знам, че ще дойде оня светъл ден , в който ще се събудим и нито една оядена червена въшка няма да изпълзи на екрана на телевизора .
За този ден трябва да е борим с всички средства и на всяка цена . От нас зависи червената олигархия да не унищожи окончателно България .

08.02 2014 в 13:38

Другари,

БСП се превръща в сателит на ДПС.

Другарят Станишев, Сергей и

другарят Орешарски, Пламен

ПРОДАВАТ ПАРТИЯТА и ДЪРЖАВАТА на АХМЕД ДОГАН.

Какво да правим другари, КАК ДА СЕ СПАСИМ???

08.02 2014 в 13:15

Мене пък,ме разсмя това,което тазисутрин научих. По времр на откриването на зимната грандомания /пардон - олимпиада /, в разговор помежду им,Медведев изказъл съжаление,че външно-тър говското ни салдо с Русия е в огромна степен отрицателно! И.....ха-ха-ха,г-н българският премиер останал "изненадан"!!