Около 400 души на протест в София срещу маските, ваксините и мерките

OFFNews 31 октомври 2021 в 16:17 5487 2

Снимка OFFNews

Около 400 души излязоха на протест в центъра на София срещу маските, противоепидемичните мерки, зеления сертификат и ваксинирането срещу COVID–19.

Демонстрантите се събраха пред НДК, преминаха по бул. "Витоша" и хвърляха жълти стотинки по сградата на здравното министерство.

За кратко движението в района на МЗ беше блокирано.

Крайната точка на шествието беше "Дондуков" 2, тъй като протестиращите настояват за оставката на президента Радев и служебното правителство.

Участници в протеста твърдят, че вече е "започнала Третата световна война" и в момента се провежда "здравен фашизъм", а политиците, които се застъпват за мерките срещу COVID-19, бяха заклеймени като "родоотстъпници, предали се на чужди интереси".

Част от демонстрантите настояват да няма никакви мерки и никой да не носи маски.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

3767

2

Име на профила

31.10 2021 в 16:36

"Част от демонстрантите настояват да няма никакви мерки и никой да не носи маски."

Аз съм за. Колкото повече антиваксъри - толкова по-малко антиваксъри.

За протокола, аз съм против задължително ваксиниране, против глупаво въведения зелен сертификат. Най-вече против липсата на последователна политика, независимо как се казва министъра днес или утре.

Обаче сляпо да отказваш да приемеш какво се случва по света от страх, гняв, глупост, гордост, безсилие, умора и т.н. - това е просто лудост и няма да свърши добре.

1919

1

Lindemann

31.10 2021 в 16:34

Гробаджиите съвсем се объркаха вече какви протести да организиеат. Господин ‘трупове в чували,, който затвори държавата и сложи КПП-та за 5 болни на ден ли ще връщат тия неадекватници?
 
X

Да помогнем на украинските деца!