Нова Република не би се коалирала с РБ2, но би с ГЕРБ, само че без Борисов

OFFNews 24 февруари 2017 в 08:54 5354 6

Нова Република не биха се коалирали с РБ2 в новия парламент - категоричен беше тази сутрин Атанас Атанасов от Нова Република пред телевизия България он Ер.

"Не можем да подкрепяме пагубната им политика, защото те предадоха очаквания на избирателите. Ние имаме програма, която искаме да реализираме и ще търсим участие в управление, но не на всяка цена, и не с хората които разпределя порциите не с Борисов .Бихме се коалирали с всяка партия, която има почтени хора, дори с ГЕРБ, но не с Борисов.

Атанасов изброи приоритетите на Нова република: На първо място човека с неговите качества, всеки да се развива според качествата си, а не да бъде кадруван търговски, трябва в администрацията да има конкурсно начало.

Hа второ място икономиката и борба с корупцията.

Атанасов каза, че избирателите на Нова Република са десните избиратели, които искат промяна на статуквото.

"Ние сме хората, които бяхме опозиция на Бойко Борисов в парламента и отказахме да сме патерица на ГЕРБ, не сме наемниците и сме единствената алтернатива в дясно", обясни Атанас Атанасов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10571

2

Hissarion

24.02 2017 в 09:49

Това е първата стъпка в предизборната програма на НР. В случай, че е неизпълнима, втората стъпка е да се навият и със Борисов, но само ако обещае да се бори с корупцията. В случай, че и втората не стане, третата ще е да каже, че е против корупцията. Четвъртата стъпка е дори само Борисов да се съгласи да се коалира с тях.

21272

1

Гароне

24.02 2017 в 09:46

Или с ДПС без Доган :)