Номинираха Вили Лилков за кмет на София

OFFNews 15 юли 2023 в 16:50 5749 13

Вили Лилков

Снимка издателство Сиела

Вили Лилков

Проф. Вили Лилков бе издигнат за кмет на София от инициативен комитет, съобщи БГНЕС.

В комитета са Богдана Карадочева, Васко Кръпката, Теди Москов, проф. Кирил Топалов, Тодор Токин, Ваньо Шарков, Иван Лечев, Аня Пенчева, Ивайло Цветков-Нойзи, а също и бившите министри на финансите и външните работи в кабинета на СДС Муравей Радев и Надежда Нейнски.

Инициаторите представят проф. Лилков като едно от емблематичните лица на десницата.

Проф. Лилков е един от учредителите на Демократи за силна България и няколко мандата общински съветник от СДС и Синята коалиция, както и заместник-председател на Столичния общински съвет. През 2014 г. беше избран за народен представител от групата на Реформаторския блок.

Другите издигнати кандидати за кметския пост в столицата са Васил Терзиев - от ПП, и Деян Николов - от "Възраждане".

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-1395

14

AlexT

16.07 2023 в 11:56

4 ..И да завърша : Членовете на ДСБ и Да, България , ПЕТ ПАРИ НЕ СТРУВАТЕ за лидерите си ) МЕЖДУ вас НЯМА достойни за кандидати и не можете да се сравнявате с ОТРОЧЕТО на ДС –БКП – по Ентелект, умствени качества, образованост, професионална политическа биография, с ниско образование сте и т.н. , щом лидерите ви ИЗБРАХА да ПОКРЕПЯТ изтърсака на ДС- БКП ..:)) И когато гласувате за отрочето на ДС , си спомнете , че сте ВТОРА класа граждани, пред „блестящите” кандидати от ДС-БКП, и ви готвят за крепостни селяни, отново .:)) Вашите „евроатлантиески ‘ водачи така мислят за Вас, драги техни последователи- съмишленици .. ..:)) Негодни сте , пред ДС копе...та..:))
ДС-БКП копеле.....разчитат на Вашият глас, с който да ПОТВЪРДИТЕ вашата негодност, тъпота , продажност, стаден инстинкт и ...така нататък...:))

-1395

13

AlexT

16.07 2023 в 11:54

3 ..За НАС , НОРМАЛНИТЕ ГРАЖДАНИ , ИМАТ ЗНАЧЕНИЕ и произхода , и ПОЛИТИЧЕСКИТЕ КАЧЕСТВА на отделната ЛИЧНОСТ, която се предлага за избор !! ТОВА Христо, още не сте го разбрали или не искате, бидейки гузни....
Вие , христо и тези които предлагате са РИМЕЙК на МИНАЛОТО, на тоталитаризма, на червената про-съветска ДИКТАТУРА!
ВИЕ сте МИНАЛОТО ,вие , от мухлсалата червена каста , а не ние – СВОБОДНИТЕ ГРАЖДАНИ :)....
П.С. На баналностите на Атанасов не обръщам внимание ..НА КОИ ПОЛИТИЧЕСКИ КАЧЕСТВА на отрепката , се възхитихте :) На ПАРИТЕ му, на ОБЕЩАНИЯТА му :)? Хахахахааааааа..Месеци обсъждали :)) Ами празни глави, меркантилни / колко пари ви обеща за изборите ? /:) ..и години да обсъждат , няма да има ..ефект ..:)
КОГА и КЪДЕ го репресирахме, ОСЪДИХМЕ – в пандиза ли е, вече ? А, атанасов ?
ПРОСТО НОРМАЛНИТЕ граждани НЕ ИСКАМЕ ДС- БКП- ОТРЕПКА за КМЕТ на София !!
Просто е , тарикати, именуващи се „евроатлантици „ ..

-1395

12

AlexT

16.07 2023 в 11:52

2..Вие винаги сте ИГНОРИРАЛИ качетвата н а ОТДЕЛНАТА ЛИЧНОСТ..Бидейки посредствени личности- винаги сте се ограждали с ТАКИВА около вас )
И сега и днес,НЕ Е чудно, че и такива отрочета , НИЩО НЕ ДОКАЗАЛИ , като политици, НИЩО не написали, изговорили, убеждавали , с никакви ИДЕИ – да рекламирате и пробутвате по ДС-БКП схемата , ситемата ) Само че, ВАШАТА посредственост и на тези около вас, ПРЕЧИ на развитието на България , пречи на общия ни просперитет..:)
В този смисъл, това НИЩО , което било „бъдещето’, не е нищо повече от една отрепка на МИНАЛОТО ни ! Израстнало в комуно висшата каста, продажната , на съветските агенти, е с неясни, не ревизирани пари/ някакъв руснак там се спомена- на фирмата купила неговата :) / ..На такава комуно-отрепка НЕ МОЖЕМ да поверваме, нито на теб, нито на всеки, който го подкрепя ..На ОБЕЩАНИЯ на такива ДС-БКП изтърсаци, сме се нагледали и наслушали вече над 30 години ..
За НАС , НОРМАЛНИТЕ ГРАЖДАНИ , ИМАТ ЗНАЧЕНИЕ и произхода , и ПОЛИТИЧЕСКИТЕ

-1395

11

AlexT

16.07 2023 в 11:50

Христо Иванов тази сутрин ни ...осветли:)ДС отрочето кандидат , било човек на БЪДЕЩЕТО , а Лилков- на миналото :: Хахахахаааа..Христо , разбирам гузната ти съвест :
Стар номер на всички ПРОперестройчици и фалшиви демократи е :
НЕ Е ВАЖЕН произхода човека / през 50-60-те години на 20-тия век , ГЕНЕТИКАТА беше обявена в ссср и у НАС – за ФАЛШИВА , НЕВЯРНА , ИЗМИСЛЕНА НАУКА -империалистическа :) / не е важно каква политическа дейност е развивал,какви ИДЕИ има и е НАСЛЕДИЛ / възпитание / , кой е дядо и баща- ТАМ е ВЪЗПИТАН , израстнал .. и т.н...
ВАЖНО е Христо , КОЙ, какъв човек ти ОБЕЩАВА НЕЩО :) Дядо му и баща му са ИМАЛИ далеч по-блазнещи , светли, съветски ОБЕЩАНИЯ – до 1980г комунизЪмат щеше да е построен :)..В този смисъл ,обещанията на отрочето бледнеят и само на такива , като ТЕБ им харесват и може и да им верват :) Вие винаги сте ИГНОРИРАЛИ качетвата н а ОТДЕЛНАТА ЛИЧНОСТ..Бидейки посредствени личности- винаги сте се ограждали с ТАКИВА около вас :)
И сега и дне

4638

10

Того

16.07 2023 в 05:50

Това е една много добра кандидатура. Можеше ПП-ДБ да издигнат Вили Лилков, а не отрочето на потомствени национални предатели т.е. ДС-агенти.

2994

9

Гражданин

15.07 2023 в 23:43

Бойкикевата умнокрасота опитва същия номер като на президентските избори когото избра руски агент за да се борила с мафията....създадена у нас по руски образец. Сега размахва пак плашилото ББ за да настани отроче на руски агенти на кметското място. Колко повече книги сте прочели от ББ, щом смятате, че тоя номер ще мине?

2994

8

Гражданин

15.07 2023 в 23:37

danavan как точно гласуване за син на ДС и внук на шумкарин е по-различно от гласуването за руския агент? Ти коя паралелна реалност обитаваш?

2994

7

Гражданин

15.07 2023 в 23:35

И какво точно реформират ДБ и ПП? Предлагат кандидатура на мандраджия и ДС за кмет на София. Това се нарича реставрация, не реформация! Ноне е за чупене, след гласуването за руския агент от умнокрасотата всичко може да се очаква!

1236

5

БотоксПутю

15.07 2023 в 22:23

Мога ли да считам, че като Реформаторски блок сега се явяват ДБ+ПП? Дано не е така, ама много прилича.
 
X

Какво трябва да знаем за коклюша