Нинова в Деня на възрастните хора: Няма да спрем да се борим за вас

OFFNews Последна промяна на 01 октомври 2017 в 12:11 3264 0

Скъпи родители, в Деня на възрастните хора приемете уважението и обичта ни за това, че вие сте строителите на България. През вашата младост, с вашия труд, с вашия ентусиазъм, с енергия и обич към отечеството, сте изградили и икономика, и земеделие, и образование, и култура, за което сме ви признателни и никога няма да забравим.

Това заяви в дома за възрастни хора "Гергана" във Варна лидерът на БСП Корнелия Нинова. 

Разбира се, политиците в такива дни трябва да кажем дали на дела изпълняваме това уважение. Законът за възрастните хора, който БСП изработи, вече е внесен в парламента и другата седмица ще се разгледа. С този закон не само на думи, но и с действия доказваме, че сме загрижени, че искаме да ви създадем условия днес, на вашата възраст да живеете пълноценно, да имате социални контакти. Няма да спрем да се борим за преизчисляване на всички пенсии. Това ще доведе до увеличаване на пенсиите с между 20 и 30%. Ще продължим да се борим за вас”, заяви още Нинова. 
„Бъдете здрави, дано усещате уважението на обществото, обичта на близките си хора, нашите ги имате”, пожела на хората от дома Нинова.

От името на БСП бе направено дарение за нуждите на дома за възрастни хора на стойност 2000 лв.