Нинова: Цинизъм е да се хвалиш с пътища, когато се навършва година от катастрофата при Своге

OFFNews Последна промяна на 26 август 2019 в 13:42 1895 1

Цинизъм е да се хвалиш със строителство на пътища в деня, в който се навършва една година от катастрофата край Своге - отне 20 човешки живота, г-н Борисов.

Експертизата доказа некачествено строителство, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова, цитирана от партийния пресцентър. А един пожар под магистрала “Струма” компрометира прясно построения участък, за който са пръснати и европейски средства, и парите на българските данъкоплатци, допълва Нинова.

Правите го, возейки в джипа си Нанков, който "пое” политическата отговорност, като от министър го назначихте за зам.-министър. Тези факти казват всичко. Воаяжите ви едва ли заслужават повече внимание. Но друга тема заслужава огромно внимание. Днес директорът на Здравната каса обяви, че пациентите доплащат 4 млрд. лв. от джоба си често "под масата" или с измислени поводи - ВИП стая с четка за зъби и шапка за глава, продължава Нинова.  

ГЕРБ управляват България вече десет години. И по този показател - здравен статус и смъртност, също ни закотвиха на дъното на Европа. Здравната реформа е крещящо наложителна. И трябва да започне с премахване статута на търговски дружества на болниците, казва още Нинова. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови