Нинова се закани да обжалва делото за клевета срещу Десислава Атанасова от ГЕРБ

OFFNews 06 ноември 2020 в 22:06 2833 0

Лидерът на БСП Корнелия Нинова ще обжалва евентуално решение на съда срещу Десислава Атанасова от ГЕРБ. Това съобщи Нинова във фейсбук.

Нинова заведе дело срещу Атанасова за злоупотреба и манипулиране на мнение. Поводът е скандалът, който се разрази покрай външнотърговското дружество "Техноимпекс", в чиято приватизация е участвала Нинова. Соцлидерът обяви преди време, че дружеството е проверявано три пъти, а Атанасова показа писмо, в което на въпрос дали това е така тогавашният главен прокурор Сотир Цацаров е отговорил отрицателно.

Ето какво написа Корнелия Нинова в социалната мрежа:

"Във връзка с публикувана информация, че съм осъдена от Десислава Атанасова /ГЕРБ/ да заплатя разноски по дело, заведено от мен срещу нея за клевета, заявявам, че не съм получила съдебно решение и все още няма публикувани мотиви.

Адвокатите ми ще се запознаят с решението, щом го получа, и ако отговаря на казаното от Атанасова, ще го обжалвам на втора инстанция.
Доколкото знам, госпожа Атанасова има диплома по право, а и първокурсниците в Юридическия факултет знаят, че първоинстанционното решение не е окончателно."

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews