Нинова пита Борисов къде са 2 млрд. от излишъка

OFFNews 06 януари 2017 в 14:48 7868 2

Готови сме с алтернативния национален план за развитието на България, обяви лидерът на БСП Корнелия Нинова след заседание на Изпълнителното бюро на партията. 

Ръководството на социалистите тръгва на предизборни срещи из страната от вторник, за да превърне своя план в народен. „Подновяваме изнесените заседания на ръководството на БСП, ще разговаряме с хората по места за алтернатива за България“, обясни Нинова. Първата среща ще е в Кюстендил. 

Лидерът на БСП попита премиера в оставка Бойко Борисов къде и за какво за три месеца са похарчени 2 млрд. лв. лв. излишък в бюджета за миналата година.

Според стенограма от заседанието на Министерския съвет, разпространена на "Позитано" 20, през август 2016 г. излишъкът е 3.267 млрд. лв., за който Борисов казва, че отива като "буфер". По думите на Нинова на 4 януари тази година правителството е обявило излишък от 1.5 млрд. лв. 

"Къде и за какво са похарчени парите, пита Нинова. Оставате на власт, за да харчите, да не кажа по-силни думи - да крадете едни пари", каза Нинова. Нашият въпрос към хората, към народа е "усетихте ли, че са похарчени два милиарда лева за вас". 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12071

2

Elle

06.01 2017 в 16:35

Г-жа Лъжа няма абсолютно никакъв срам!!! Нагла е, много е нагла! Тя не спира да лъже! Тя използва слухове и невярна информация, лъже доказано и манипулира като всички анонимни сайтове, които водят хибридна война. Последната ѝ лъжа беше за това, че България губела 19 млрд. евро годишно от корупция и далавери.
Оказа се, че г-жа Лъжа се е позовавала на информация от ИЗСЛЕДВАНЕ на неправителствена организация за мерки за антикорупцията в ЕС. Използвала е данни от разигран сценарии за бъдеще, ако България излезе от ЕС. И това го опровергаха от Брюксел.
Не я слушайте какво ви говори! Тя лъже!

42249

1

Denis Rizanov

06.01 2017 в 15:53

Нинова , ние на времето не "усетихме" и похарчените от Масларова пари! После разбрахме, след близо 10 години, че всичко било законно и нарушения нямало.
 
X

Да помогнем на украинските деца!