Нинова от Жабокрек: ''Чекмеджегейт'' и ''Барселонагейт'' са закрити, върнаха се и показните разстрели

OFFNews 26 август 2023 в 16:18 6293 9

Снимка БСП

С байряк в ръката Корнелия Нинова поведе хорото в Жабокрек.

Упраляващите върнаха мафиотския модел на управление, само ние не ви предадохме. Това заяви пред симпатизанти на БСП в Жабокрек лидерът на социалистите Корнелия Нинова. Жабокрек е място на специален идеологически култ за червените, които всяка година отбелязват тук  една от една от най-големите партизански битки в България. На 24 август 1944 г., буквално дни преди Червената армия да нахлуе в България, Рило-Пиринският партизански отряд под ръководството на своя командир Васил Демиревски - Жельо, провежда най-голямата си акция, при която, според социалистическите хроники, са ликвидирани 27 хитлеристи. Взети са много оръжие и муниции, дрехи, обувки и храна за 350 души.

"Благодаря ви, че сте тук. Всяка година на това място почитаме паметта на антифашистите, дали живота си в борбата с кафявата чума. Но днес този ден има нов смисъл. Тече процес на подмяна на българската история и заличаване на националната памет. Той започна с промяна на съдържанието на учебниците, за да не знаят децата ни род и отечество. Продължи с пропаганда, която изкривява истината за нашето минало. Стигна до рушене на паметници и придоби кулминация в смяната на националния празник 3 март", закачи към честването към злободневните теми червената лидерка.

"Политически партии, които оправдават своето съществуване само с разделение и омраза посягат на миналото, защото не могат да предложат бъдеще на народа ни. Тези партии се наричат десни, демократични, но елитите им са деца и внуци на комунисти, Отричат се от бащи и майки за келепира. Ще се отрекат и от България заради "парица е царица", както е казал поетът", продължи Нинова пред публика, дошла за мероприятието от Благоевград, Кюстендил и Перник.

Нинова беше категорична, че първите мандати на Борисов са били корупционни, а сегашния е и антинароден и предателски за българския национален интерес.

Лидерът на социалистите уточни, че същите тези партии и лидери са направили интимната сглобка на едноръките джентълмени и са върнали мафиотския модел на управление.

"Обръщам се към всички, които се борихме години наред с модела Борисов. Към онези, с които протестирахме: вашата битка беше употребена за спасяването на техните кожи. Само ние не ви предадохме. "Чекмеджегейт" е закрито, "Барселонагейт е закрита. Върнаха се показните разстрели. Мафията се прегрупира, за да оцелее и да продължи. И къде са държавните лидери на сглобката да излязат и да говорят. Изпокриха се вдън земя. Излезте и обяснете на хората какво става в държавата?Защо отново ни отхвърлят кандидатурата за Шенген? Защо инфлацията отново тръгна нагоре? Защо се гърми по улиците? Защо хората са все по- бедни? Защо всеки ден се ловят нелегални мигранти вътре в страната? Не очаквам отговори на тези въпроси . Но хора, вие мислете и прогледнете. Предстоят местни избори. Моделът не беше сменен на върха. Вие можете да го смените в основата. Да разградим феодалните имения на модела", използва случая за да надъха симпатизантите си Корнелия Нинова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12035

9

Anton Donchev

29.08 2023 в 12:11

Освен убитите невъоръжени ранени войници, партизаните устройват засада и спират автобус с работници на Гранитоид. С тях е пътувал и техническият директор Райнхард Томанек с непълнолетната си дъщеря. Открадват ключа за касата и часовника му, убиват го, а дъщеря му изнасилват.

Това празнуват тези лумпенизирани пенсионери и руzzката агентка със затихващи функции Нинова.

Напомням, че Гранитоид построява в България:
Водноелектрическа каскада Рила с язовир Калин, най-високо разположеният на Балканите, ВЕЦ Рила, ВЕЦ Пастра и ВЕЦ Каменца. Централите работят и до днес без съществен ремонт;
Циментовите заводи в Батановци и Димитровград;
Каменовъглените мини Пирин;
Оловно-цинковите рудници в Източни Родопи и Флотационната фабрика в Кърджали;
Въжена линия Петровица - Гюдюрска - Бриева - Кърджали, превозваща рудата на 42 километра;
Първият електропровод за 60 kV в България, който става гръбнакът на електрификацията на Софийска област.

1915

8

Читателка

28.08 2023 в 17:16

Скъпа медия OFFNEWS!!! Един от основните информационни източници сте ми !!! Моля ви, преди да командировате журналист на сборище на Корнела му наредете да се информира за истините за повода тя да празнува. Прочетох коментарите, написани преди мен, и виждам каква огромна разлика между паметта на хората и тържеството на партийната функционерка, която не иска да сдаде партията вече незнамколко години!! Пътуването до там е организирано, т.е. фирми на червените олигарси плащат, а там ги черпят кебапчета.. Мила родна картинка!! Всички тези пенсионери получават достойни пенсии, за да могат да си позволят кебапче с парче хляб..

4638

7

Того

27.08 2023 в 05:57

Акцията на партизаните при Жабокрек е военно престъпление. Партизаните убиват 18 ранени немски войници, две медицински сестри и един лекар, които са били невъоръжени. Това е то, престъпните комунисти толкова могат.

900

6

A1C3A1B2

26.08 2023 в 19:08

Убийците от Жабокрек. Застреляли 18 ранени и лекуващи се войника...

345

5

Джендо Джедев

26.08 2023 в 19:03

Тая биволичка май си е повярвала, че развяването на трибагреника и тропкането на хорце са залог за истинност на тезата... :D

89

4

bat.galin

26.08 2023 в 18:48

конкуренция.БГ :
след като банкянския бай фалос спре да дава интервюта от пънове в гората, тази пача започва да ги дава от хорА с другите баби.

1005

3

eagle60

26.08 2023 в 17:38

какво празнуват червените вампири - убили 7 ранени германски войника, които са били без оръжие и се лекували в лазарет ползващ почивната станция в района, спрели минаващ автобус, убили невъоръжени цивилни и подпалили автобуса. А да ограбили храната от склад за храна. След 09.09,44 - митология за битка засенчваща Ватерло.

2744

2

AAA

26.08 2023 в 17:21

Всички с закъснял Климактериум явно са на Жабокрек. Пазете се :)

9347

1

Анализи

26.08 2023 в 16:46

След като завърши с логореята и куп лъжи, хайде едно хорце и работата готова. Да, ама не, тия вече не минават.
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки