Нинова към ИТН: Благодарим за поканата. Слушаме ви

OFFNews 24 юли 2021 в 14:01 4222 0

Снимка Нова тв

Трябва да се опитаме да съставим правителство, да имаме работещ парламент, защото има належащи въпроси - социални, актуализация на бюджета, плана за възстановяване. Благодарим ви за поканата и ви слушаме. 

Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в началото на срещата с ръководството на Има такъв народ в Народното събрание. 

В нея участват Тошко Йорданов, Виктория Василева, Филип Станев и Ивайло Вълчев от ИТН, кактои  заместник-председателите на БСП Кристиан Вигенин, Атанас Зафиров и Ирена Анастасова.

"ПП "Има такъв народ" осъзнава своята огромна отговорност за създаване на следващото правителство с оглед на гласовете, които българските избиратели дадоха за тази партия. Нашето желание е да говорим за политики и приоритети. Надявам се, че всички партии в българския парламент ще бъдат в състояние да надмогнат тяснопартийните си интереси и наистина да говорим за национални интереси и национални приоритети по начина, по който всички си ги представят", каза Виктория Василева от "Има такъв народ".

Разговори за подкрепа на бъдещо управление на страната се проведоха по-рано днес и с  "Изправи се. БГ! Ние идваме"

Логично е тази среща да е първата, но не и последната, обяви Нинова сутринта. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика