Нинова: АБВ тревожи хората

Елица Мартинова Последна промяна на 20 януари 2014 в 08:40 1195 9

Корнелия Нинова
Корнелия Нинова

"Притеснени сме, че всичко това, което правим, демотивира хора от политиката на БСП, тревожи наши хора по места, които постоянно ни питат какво се случва, но това ни мотивира да се стегнем и да свършим повече работа."

Това заяви зам.-председателят на ПГ "Коалиция за България" Корнелия Нинова в ефира на "Нова телевизия". Думите й бяха коментар по последствиява, които тя и левицата очакват след рестартирането на АБВ.

Нинова обяви, че на вчерашния официален форум на БСП организационният отдел на партията е представил становище, че АБВ ще откъсне гласове от столетницата, но те няма да са много.

Нинова обясни, че на "Позитано" 20 не са разтревожени за евровота, след като Георги Първанов обяви, че ще представи алтернативната листа.

Корнелия Нинова, посочи, че вчера общински организации на БСП са прочели декларации, в които са поискали изключването от партията на Първанов и на другите знакови фигури, които се обединиха около АБВ.

Социалистката обаче посочи, че самата тя не е привърженик на "крайните решения и определения".

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

20.01 2014 в 14:25

Па да бехте мислили га кат последни мушмороци се крихте зад полите на другарката манолова, дето назидателно ни обясняваше, че черното е пембено. Кат излезе оня пребледнял плъх да ви принуждава за кого да гласувате, и вие не бяхте съгласни, ама на - партията вероватно е по-мъдра, пък и интереса клати фесът. Далеч съм от мисълта, че първанов го прави заради чистата си съвест, ама ми е жал за Калфин, дето се черви пред европейците. И най-вече, курнелче, гледай да се не ухапеш, че ше се отровиш.

20.01 2014 в 12:18

Ами досега се тревожехме всички останали, крайно време беше и тия да се разтревожат.
Пъзелът се разбърква,ледовете се пукат под влияние на глобалното затопляне, местенца сенчести почват да изстиват,само с ядене не става, хахахаха ...

20.01 2014 в 12:14

Като ядоха лайната на Пеевски не питаха общинските организации. На закрит пленум решаваха. Сега демагогстват с някакви писма. Ако и тия писма са като контрапротестиращите с автобусите, да се замислят вътре в БСП социалисти ли са на върха на партията, комунисти или чисти манипулатори кариеристи.

20.01 2014 в 09:57

"Корнелия Нинова, посочи, че вчера общински организации на БСП са прочели декларации, в които са поискали изключването от партията на Първанов и на другите знакови фигури, които се обединиха около АБВ."А писма от трудови колективи имаше ли,другарко?Тия в кой свят живеят?!

20.01 2014 в 09:24

Да изясним - става дума за хората, а за "червените хора", които народът ги нарича "червени боклуци".
Знаят, горките, че "валс последен е този" та затова ги тресе и гледат да грабят за последно.
Нъл тъм ма, Курнелио :-)

20.01 2014 в 09:17

Нинова, така сте напълнили гащите, че вече съвсем не се стои около вас от воня! Хич не ми рецитирай опорни точки, как не сте разтревожени и колко сте мотивирани! ОСТАВКА!!!

20.01 2014 в 09:14

Да бъдат изключени знакови фигури… чакайте, дайте си сметка, какво значи знакова фигура, възможно ли е незнакови фигури да изключват знакови… паниката е голяма, първо беше - предатели, после ама моля ви, сега даваме ви последен шанс… Първанов, който е същата русофилска мутра като Станишев, вече спечели първата си победа, обърка максимално партията майка.

20.01 2014 в 09:04

Много са разтревожени, наистина! Щом в едно и също изречение има думата "мотивирани" и "демотивирани" за едно и също нещо!

20.01 2014 в 09:01

Кои хора, ма Корнелийо? Вие не сте хора, вие сте комунисти!
ОСТАВКА!