Николай Малинов, БСП: Честитя на всички славяни победата в Третата Кримска война

ОFFNews Последна промяна на 19 март 2014 в 10:00 17541 39

Николай Малинов

Снимка БНТ

Николай Малинов, депутат от КБ

"Бих желал да честитя на всички православни славяни победата в Третата Кримска война."

Това заяви снощи в предаването "Референдум" по БНТ1 депутатът от Коалиция за България Николай Малинов, издател на официоза вестник "Дума".

Народният представител бе поканен в студиото, за да дискутира с останалите гости българската позиция спрямо Крим, както и последиците за България от конфликта там.

"Не съм чул България все още да има официална позиция. Искам да започна с това (3:55 мин.) - бих желал да честитя на всички православни славяни в света победата в Третата Кримска война. И да напомня, че след Кримската идват Балканите по южния път. Смятам, че можеме да се поздравиме, поне русофилите на тази маса. Имаме една проруска и една проамериканска позиция. Мисля, че всички трябва да се обединим около пробългарската позиция", каза Малинов.

Предаването може да гледате на запис тук.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

24.03 2014 в 09:15

Уважаеми г-н Малинов,

Ако отворите Библията и прочетете това, което пише в Даниил 2 глава, ще видите, че там всичко е посочено. Навуходоносор вижда една статуя, която се състои от четири метала. Във втора глава е посочено коя е главата - Вавилон. След това в другите са посочени сребърната глава - Мидо-Персия и медните бедра - Гърция. Железните крака са Римската империя. Следва едно разделено царство, което покрива целия свят. Казва се, че тези разделени царства ще се опитат да се слеят, но няма да се слеят. Но когато правят този опит, ще падне Камък, "отсечен не с ръце", който ще довърши всички земни царства и ще се превърне в голяма планина, която ще покрие цялата земя. Това е символ на Второто пришествие. Но... Но има нещо много важно. Статуята завършва с десет пръста. Тези десет пръста трябва да се образуват преди Второто пришествие. Има представена една карта, на която е посочено как трябва да се раздели светът на десет зони. Една от тях е зона Евразия. В нея са включени Русия и бившите социалистически страни. За мен не е изненада това, което се случва. Преди две години(ако не греша), Русия откъсна част от Грузия. Сега - от Украйна. Вярвам, че същото ще се случи и с Източна Европа. Защо? Защото трябва да образува една от зоните(един от десетте пръста). Не зная дали се радвате на случващото се в Украйна и възможността Русия отново да има предишната зона на влияние, но по-добре се замислете когато дойде Исус, как ще ви намери. Защото само тези, които са се предали на Бога и са Му верни, ще се радват.А това означава, че те ще пазят десетте Божи заповеди(не заповедите, които изповядва Православната църква с поклонение пред икони и спазване на неделята), а записаните в Изход 20 глава.
Съдейки по вашата принадлежност може дори да не сте вярващ, но е добре "когато почне да става това", да повярвате, че Божието слово не лъже и да започнете да изследвате Библията.

Надявам се да го сторите!

21.03 2014 в 10:05

Ама вие какво искате, да ви честити победата на беззаконието, неофашизма и щатските интриги в Киев ли?
Хора, истината не е само CNN!!!

20.03 2014 в 14:51

Вук, стига с това "славяни". СССР маса години мачкаше християнското самосъзнание и дори подменяше християнски празници, а сега ще изтъкваме православната принадлежност и историческата свързаност като опорна точка? И това не било лицемерно?

Професоре - абсолютно си прав, че нормалните потребители все повече игнорират, просто набиват по един отрицателен палец... само си виж оценките на мненията!

20.03 2014 в 09:11

"Православни славяни"! Въпросният господин, трябва да се върне в училище и да си научи уроците по история! Неуки хора ни управляват. Колкото до Русия, тя никога не е имала чисти намерения към, който и да е народ. Откакто се разпадна СССР, Русия създава военни конфликти на много места. Мисля, че целия свят трябва да я постави в пълна икнономическа и политическа изолация.

19.03 2014 в 23:13

Гади ми се като гледам щатите на колко народ са промили мозъците. Всички славянски страни трябва да са ЕДНО и сме били ЕДНО,който го отрича е пълен дебил ! ! !

Дано да пукнете от свръхдоза хероинче,дето го шмъркате по цял ден благодарение на американците,да ви изнасили някой негър или да ви падне скапания блок по демократичен стандарт над кухите,тъпи глави. Щото който отрича миналото си - бъдеще няма,а ако има такива като мен ще се погрижат то да не е в тази СЛАВЯНСКА държава,проклети дебилчета.

Честито на всички славяни. И да живее Русия !

19.03 2014 в 19:54

ОФФците се превърнаха в една ТРОЛ-МЕДИА. Тук просто се публикуват поръчково реализирани платени коментари под различни теми.

Няколко агенции поддържат и администрират тролската ХИПЕРактивност, и то на крайно ниско професионално-интелектуално ниво.

Хубавото е, че нормалните потребители вече го виждат, и игнорират платените поръчкови коментари, особено тези от няколкото постоянни аташирани към сайта виртуални субекти.

19.03 2014 в 18:51

Ей, от глупаци няма отърване... Ама и тоя е доста увреден. Трябва да го пенсионират по болест...