'Ние идваме' може да подкрепи и Румен Радев, и Лозан Панов

OFFNews 05 октомври 2021 в 08:47 2001 0

Снимка Архив

До края на седмицата "Ние идваме" ще реши кого да подкрепи на президентските избори. Може да подкрепим и Румен Радев, и Лозан Панов, ако така поискат нашите симпатизанти. 

Изпратили сме имейлли на всичко симпатизанти и ще решим, според техните отговори, заяви адвокат Николай Хаджигенов по БНТ. По думите му той лично симпатизирал по някои теми на Радев, по други на Панов и ще вземе решението си за кого да гласува, след като види дебат между двамата. 

Хаджигенов обясни, че няма нищо от "Изправи се БГ!" да подкрепят Радев. "Ние сме коалиция и всеки има право да взема решения за себе си", уточни той. 

Проф. Анастас Герджиков само ще измие срама от очите на ГЕРБ, коментира той кандидатурата на ректора на Софийския университет. От него има смисъл точно колкото имаше от Цецка Цачева, никакъв. ГЕРБ не издигна кандидат, защото Борисов ще изгуби, него го е страх, каза още Хаджигенов. 

Парламентарният вот ни е по-важен. ГЕРБ продължава да кадрува и да назначава калинки, никъде няма да се върнат. Ако се наложи ще ходим пак на избори, какво лошо има, дори ГЕРБ да са първи - нищо няма да направят. С ГЕРБ и ДПС няма какво да се говори", категоричен бе Хаджигенов.

Правосъдната реформа ще е наш приоритет, без нея не сключвам споразумение с никого. Лозан Панов е една от малцината бели лястовици в правосъдието у нас, обясни той. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews