Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Ненчев: Брекзит ще има оздравителен ефект върху ЕС

offnews 25 юни 2016 в 17:09 4993 4

Снимка бгнес

Николай Ненчев

Референдумът във Великобритания ще има оздравителен ефект върху целия Европейски съюз. Това заяви във Велико Търново министърът на отбраната Николай Ненчев.

"Това, което се случи в Англия, ще даде много силен и ясен знак към свободен и демократичен Европейски съюз. То ще събуди здравата мисъл и хората започнаха да осъзнават, че е много лесно да се говори популистки, но много трудно да се поправят грешките на популистите", каза той, цитиран от БНР.

На референдума, който се проведе на 23 юни, 51,9% от британците гласуваха за излизането на тяхната страна от Евросъюза. На противната позиция бяха – 48,1%. Брюксел призова Лондон незабавно да започне преговори за излизане от ЕС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12319

3

Чичо ви

25.06 2016 в 18:17

"Това, което се случи в Англия, ще даде много силен и ясен знак към свободен и демократичен Европейски съюз", един вид - сега не е нито свободен, нито демократичен, ама ша стане, тия дни, вервайте ми... Изобщо проекта СЕЩ се оказа ялов, не може да събереш под една политическа шапка толкова разни не само народи, но и интереси и да очакваш, че всичко ще е мирно и спокойно, рано или късно се стига до т.н. "дълбоки и непреодолими противоречия", след което идва развод. Аз викам да си се разделим тихо и кротко, кой ял - ял, да си ходим доде е време, имам усещането, че който остане последен - той ще плаща и сметката.

77927

1

El Commandante

25.06 2016 в 17:14

Да, ше му порасне коса.

 
X

Подкастът на OFFNews