Небие Кабак от ДПС: Боби Михайлов не е добре дошъл в моя кабинет, помолих го да си ходи

OFFNews 22 ноември 2023 в 21:11 10879 2

Небие Кабак

Снимка БГНЕС

Небие Кабак

Боби Михайлов не е добре дошъл в моя кабинет, помолих го да напусне помещението, заяви депутатът от ДПС Небие Кабак, която е председател на парламентарната комисия по въпросите на децата, семейството, младежта и спорта. 

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов беше изслушан днес в комисията заради "създадените проблеми при организацията за провеждане на футболната среща за Европейската квалификация на 16 ноември между България и Унгария".

Небие Кабак поиска да направи уточнение пред медиите "по повод появилите се спекулации, че шефът на БФС Борислав Михайлов се е крил от журналисти в кабинетите на ДПС".

"Що се отнася до кабинетите на ДПС в Народното събрание - г-н Михайлов по никакъв начин не е влизал, крил се или каквото и да е в тях. В името на обективността трябва да кажем, че наистина г-н Михайлов, вероятно неволно подведен от сътрудник на Комисията - Валентин Заеков, се опита да влезе в кабинета на председателя на Комисията по въпросите на децата, семейството, младежта и спорта. Като председател на Комисията, аз помолих г-н Михайлов да напусне помещението" - заяви Кабак.

"Намирам действието му за неуместно. Още повече не бих искала да допусна при съществуващото напрежение, Народното събрание, като институция и в частност - Комисията по въпросите на децата, семейството, младежта и спорта, да бъдат третирани като убежище." - каза още депутатът от ДПС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2020

2

donyo

23.11 2023 в 07:33

Детето, когато направи някоя беля, тича при майка си, макар тя да се прави на мащеха.

1000

1

PaulPierce

22.11 2023 в 21:24

Много нагли изроди са Боби, Лечков, Костадинов, Запрянов и компания. Как може да нямаш един грам самоуважение и след 18 години некадърност и като те псува цяла държава, да седиш и да се обясняваш като ученичка?
 
X

Да помогнем на украинските деца!