''Не е нормално да е тъмно в центъра на град като София''

Продължаваме Промяната - Демократична България (Спаси София) откри кампанията си

OFFNews 29 септември 2023 в 22:09 3538 4

Откриването на кампанията

Снимка vassilterziev.bg

Откриването на кампанията

Местната коалиция “Продължаваме Промяната - Демократична България” (Спаси София) откри кампанията си за изборите на 29 октомври. Официалният старт на кампанията беше даден със специално събитие край НДК.

Под мотото “София на светло” политици и симпатизанти осветиха едно от многото тъмни места в София. На събитието присъстваха кандидатът за кмет Васил Терзиев, водачът на листата с общински съветници Борис Бонев, кандидатите за районни кметове, както и кандидатите за общински съветници. Да ги подкрепят бяха дошли и лидерите на ПП-ДБ Асен Василев и Христо Иванов.

“Искаме да покажем, че заедно ще хвърлим светлина върху нашия град и върху важните въпроси за него. Знаем, че софиянци можем да се справяме много по-добре и отказваме да се примирим с вечното отбиване на номера”, обявиха от коалицията.

“В София ни трябва добър кмет. Трябва ни честен човек. Трябва ни усмихнат човек, който да отвори вратата към бъдещето. Човек, който да отключи потенциала на този град. Този човек се казва Васил Терзиев”, заяви Христо Иванов.

“Освен това, което Христо каза, на София ѝ трябва човек, който няма да се огъне. Трябва ѝ човек, който може да води битки. Човек, който може да скръцне със зъби, но и да подходи по-меко, когато трябва. И пак да постигне желания резултат. Човек, който да изчисти града от всички зависимости, от калните улици и тротоари, от обраслите градинки и който да ни организира, за да помогнем това да се случи. Защото истината е, че един човек не може да оправи града. Можем всички ние заедно. Но ни трябва човек с ясна визия, който ще следва тази цел до края. За нас това е Васил Терзиев”, заяви Асен Василев.

“Не е нормално да е тъмно в центъра на град като София. Уж европейска столица, а неосветен град. За съжаление липсва светлина не само по улиците и по пешеходните пътеки, но и светлина в настроението, липсва светлина и в делата на общината. Но ние не само ще осветлим проблемите, но и ще покажем пътя към тяхното решаване. Този град, всички ние, имаме по-голям потенциал и ще го реализираме. Ще го реализираме обединени с вашата подкрепа. Идваме да свършим работа и вярваме, че този път ще стане. И ще стане благодарение на вас”, заяви Васил Терзиев.

“Ние искрено вярваме, че хората имат нужда от време, за да направят информиран избор на светло. Този избор обаче те го правят в София - най-тъмната европейска столица. И буквално, и преносно. Как може един кмет, ако е успешен, да е допуснал подобен мрак в центъра на София? Как можем да допуснем, че град, който се управлява задкулисно, е светъл? Няма да го допуснем повече! Няма да допуснем повече подобни схеми!”, каза Борис Бонев.

“Заедно, обединени в този екип, ние ще променим това. Аз искрено вярвам, че София може да излезе на светло. Вярвам, че кварталите ни могат да бъдат уредени, чисти и красиви. Имаме нужда от политици с визия и воля, за да изкарат на светло схемите и обществените поръчки на досегашната власт”, добави Бонев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14569

4

случайно прочетох

30.09 2023 в 12:34

AlexT, пий си хапчетата редовно и ще се почувстваш по-добре ;–)

-895

3

AlexT

30.09 2023 в 01:12

2.преди, а и така са го възпитавали – селските му, червени , болшевишки агенти на ссср - роднини.
Това е кандидата на ПП-ДБ , на демократите ‘евроатлантици”.!? ДС израстък, който иска да е САМО КМЕТ и нищо друго..
Те / роднините му / искаха да бъдат САМО ТЕ на ВЛАСТ- 50-100-200 години и се подготвяха за това ..Изградиха си тяхната държава по модела на сталин, после на брежнев и т.н..
И сега ще ни носели СВЕТЛИНАТА , пак ..!?
‘’Браво’’ на христо иванов , атанасов, а кирчо нефелнии, даже не го и броя ...


-895

2

AlexT

30.09 2023 в 01:11

„Носете светлината в себе си „ ..Светлината ...:””- отрочето на ДС пред 100-тина души в парка пред НДК ..:))
Вече всички да знаете :
ДС –БКП пак ни носи светлината !? Хахахахаааа...
Искащият да направи София друг, европейски град, но САМО АКО Е КМЕТ! Не иска да е общински съветник. ТОЛКОВА и МИСЛИ за всички софиянци и благоденствието им , не иска да бъде друго , а само кмет !!?
Той е от висшата селска шумкарска- ‘’аристократична каста’’ . ДС милионерчето, не може да се УНИЖАВА и да работи, помага , дава идеи, контролира , изказва се .. за София, бидейки общински съветник !?
Добре вижте грандоманията на ДС полуфабрикатите !! ТОЙ не може да е друг, а САМО НАЧЕЛО ,само като кмет !? Хахахахаааааааа..
Добре вижте лицемерието на тази каста..Той така е и възпитан от слугите , сатрапите на сталин и тошо-да бъде ВИНАГИ И единствено начело, защото ПРЕВЪЗХОЖДАТ всички останали българи, защото така са решили и в Масква , преди, а и така са го възпитавали – селските му, червени , б

-895

1

AlexT

30.09 2023 в 01:10


..’човек, който да отвори вратата към бъдещето ‘ ‘...:)) – за терзиевчето...!? Хр..Иванов .....:)
Христо, защо си мислиш, че САМО вие можете да отваряте вратата към бъдещето ?? Видяхме вашите врати /на родители и дядовци / - към какво бъдеще се отваряха..История ..
И още ли си вярвате , че ставате за водачи в бъдещия свят ? Ти, терзиевчето,копейката , атанасов, нинова , ивайло , кирчо и сие ..:) Време е вече да разберете ,че НЕ СТАВАТЕ, за бъдещето ни ..:) ГЕН, просто ..:)
Генът ви е такъв , а и сте ПРОДАЖНИ, хамелеони, нямате чест, достойнство, идеализъм, разум, въображение, СЪВЕСТ и т.н...Не сте и демократи..Само обичате да живеете и обикаляте из Запада ..
Пази Боже, такива , като Вас с терзиевчета , да управлявате страната .. Убеден съм в това ..:))