НДСВ: Правителството още преживява драмата на компромис

OFFNews 01 юли 2023 в 14:31 1324 2

партия

Снимка НДСВ

НДСВ ще гради политически чистоплътни сътрудничества по места.

Национален съвет на НДСВ смята, че действащото правителство все още произвежда повече проблеми, отколкото полезни решения. То не успява да се измъкне решително от капани, които само създаде пред себе си.

Кабинетът все още преживява драмата на компромис, който няма прецедент в най-новата история на страната. Към обществото се отправят послания без яснота за наличието на политически и законодателен ресурс, който би ги направил осъществими.

Според царската партия има риск противоречията между субектите на властта, които несръчно отричат факта, че са в коалиция, да опорочат допълнително обществения процес през периода до изборите за местна власт. Може да се очаква ескалация на противоборството между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ в рамките на вече съществуващото неравностойно и непродуктивно съжителство. В резултат на съперничеството им, ще бъдат неизбежно неглижирани съществени аспекти на социалния живот на българските общини.

НДСВ обещава да гради практични, съдържателни и политически чистоплътни сътрудничества по места, за да осигури шанс в органите на местната власт да влязат хора, отговорни, трудолюбиви и компетентни.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

4638

2

Того

02.07 2023 в 06:06

Тия измамници изтекоха безславно в канала след като изпълниха пъкленият план на Руzия, да спре демократизацията на България, е не можаха да я спрат, но сериозно я забавиха и още берем плодовете от управлението на НДСВ. Толкова много поразии и кражби извършиха, но пък върнаха имотите на мадритския измамник и агент на КГБ.

10298

1

AntiZ

01.07 2023 в 18:35

НДСВ? Тия па кои бяха?
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика