Най-гръмогласните ни критици в София са слаби управленци, обяви Борисов

OFFNews 09 януари 2024 в 11:04 1159 3

Бойко Борисов

Снимка Пресцентър на ГЕРБ

Всички виждаме, че най-гръмогласните ни критици в София са изключително слаби управленци. Кадрите на ГЕРБ в управлението на страната трябва да са изключително образовани и добре подготвени, за да не правят същите грешки като опонентите им в столицата. 

Това заяви лидеръг на ГЕРБ Бойко Борисов на първа работна среща за годината с народните представители, общинските съветници и районните ръководители на партията в София. Но събранието присъства и вицепремиерът и външен министър Мария Габриел, съобщиха от ГЕРБ. 

По време на заседанието дългогодишният кмет на София Йорданка Фандъкова и областният координатор на ГЕРБ Даниела Райчева разясниха какви са краткосрочните и дългосрочните цели на партията в столицата през следващите няколко месеца. Основните задачи бяха поставени на районните координатори, които ще бъдат постоянно на терен, за да следят отблизо проблемите на кварталите и да сигнализират за нередности. 

Депутатите и общинските съветници ще провеждат редовни приемни за граждани в 24-те района на София, които ще бъдат публикувани предварително в публичното пространство. На тези открити приемни ще бъдат поканени всички желаещи, които искат да подадат сигнал срещу местното управление и/или имат препоръки към представителите на партията.

„Създадох партията, за да бъдем гласа на хората – незабавно трябва да възстановим постоянната комуникация с жителите на София на ниво райони“, подчерта Бойко Борисов. 

По време на срещата лидерът на ГЕРБ обяви какви са основните приоритети за партията в София с оглед предстоящите избори за Европейски парламент, които ще се проведат през юни тази година. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1000

3

Зла свекърва

10.01 2024 в 11:13

Има смяна на поколенията и напред излизат по-способни и кадърни хора, които не са оцапани от катрана на прехода. Поне излизат в партии, които имат ресурс да привлекат такива хора. С Борисов начело ГЕРБ все по-малко ще може да привлича такива качествени хора.

1000

2

Зла свекърва

10.01 2024 в 11:11

Бат Бойко е популист. Казва това, което счита, че хората искат да чуят.
Неговата партия имаше три мандата кмет в София. За какво "възстановяване" на комуникацията с гражданите в София говори? Да не би да иска да каже, че Фандъкова е прекъснала тази комуникация?

После - неговите хора трябвало да бъдат най-образованите, за да не допускат проблемите на настоящите (т.е. на тези, дето не са от неговите). Като е за образование, той е в трета глуха. Министър председател - академик. Кмет на София - АУБ, предприемач, милионер. Направо са на светлинни години от неговите кадри, които бяха завършили я свободния в Бургас, я свободния във Варна, или които никъде не бяха завършили (като прочутата Калина).

Пък и как се връзва сегашното му наблягане върху образованието с прочутата му реплика: "Вие сте прости и аз съм прост - ще се разберем."

Време е да се оттегли от политическата игра, защото уменията му на рекетьор, силовак и политическа мутра няма да могат да го оправят в променената среда.

1236

1

БотоксПутю

09.01 2024 в 23:44

Банкята:
"Кадрите на ГЕРБ в управлението на страната трябва да са изключително образовани и добре подготвени, за да не правят същите грешки като опонентите им в столицата."

Аз го разбирам да са почти като него, щото реди дни каза, че е най-добрия министър председател, когото България е имала и може да има?

 
X

Да помогнем на украинските деца!