Начинът на общуване на ГЕРБ: Ела ми отвънка бе, тъпак. Я, трай бе, глупак

Депутатът Филип Станев е омерзен от обноските на депутатите от партията на Борисов

OFFNews Последна промяна на 16 април 2021 в 22:18 18414 0

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов публикува във фейсбук пост на колега си депутат Филип Станев за първите му впечатления като народен представител. От него става ясно, че Станев е в шок от обидите и начина на общуване на представителите на ГЕРБ в парламента, както и от некомпетентността им.

Ето какво гласи постът на Трифонов:

Моят колега Филип Станев от два дни е депутат в българския Парламент и поиска да напише нещо, което аз да публикувам. И сега ви го представям, прочетете го:

"Парламентарната група на „Има такъв народ“ е от два дни в новоизбрания български Парламент. И тази парламентарна група е в пълен шок от поведението на една друга парламентарна група – тази на ГЕРБ. Шок е меко казано. Ние сме омерзени.

Защо? Защото една част от групата на ГЕРБ използва брутални цинизми в пленарна зала и се държи арогантно и просташки в общуването си с колеги депутати от други парламентарни групи.

Използват се подвиквания като: „Ква си ти, ма?“ „Я, трай бе, глупак!“, „Ти знаеш ли кой съм аз, къв си ти бе?“ „Ела ми отвънка бе, тъпак!“ „Сядай бе, гном, пак ще получиш инсулт!“ както и доста цинизми, които не могат да бъдат публикувани в публичното пространство. Част от депутатите се държат по-грозно и от пияни бабаити в селска кръчма!

Винаги сме се съмнявали, че депутатите от ГЕРБ са некомпетентни, но дори не сме подозирали, че един некомпетентен, невъзпитан и арогантен човек би изглеждал като професор по ядрена физика, ако застане до някой депутат от ГЕРБ.

И още нещо. Може би премиерът в оставка е научил от собствената си парламентарна група онези думички, които използва в онези записи. Може би...

Филип Станев"

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови