На кого му пука за мнението на Христо Иванов сега, пита Радан Кънев

OFFNews 03 април 2017 в 09:51 19055 15

Снимка БГНЕС - архив

Ние се провалихме. Трябват нови хора, нови лидери. Затова съм в оставка – защото със серия от политически грешки съм докарал до там нещата, че ДСБ да няма глас в парламента. 

Това заяви Радан Кънев, лидер в оставка и на „Нова република”. По думите му, за да постигне десницата политически резултат, трябва да има и общ гръбнак. Според него десните са били твърде суетни, за да обединят усилия и да водят битка. Кънев обвини "Да, България" за несъстоялото се общо явяване на вота. 

По думите му е било "доста изненадващо решение на „Да, България“ да създадат отделна партия, без да съгласуват това действие, а след това и решението да се явят самостоятелно. Решението Нова Република и „Да, България“ да се явят отделно е едностранно, 100-процентово решение на „Да, България“ - това остави 300 хиляди души непредставени, заяви Кънев. 

Той оцени като безсмислен призива на Христо Иванов към Бойко Борисов да не става премиер за трети път.

„Това е безсмислено. Ти си направил така, че да няма 20 депутати, от които да зависи почти всичко. На кой му пука за твоето мнение", обясни Кънев. 

Семейството ми се радва на резултата. Вече си имат баща и мъж в къщи. Колегите адвокати също се радват. Никои не иска да има политик за приятел, отговори той на въпрос дали семейството и приятелите му са доволни от резултата от изборите, каза още Радан Кънев. 

Ефективно няма да можем да помагаме на хората, гласували за нас, добави Кънев. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11920

15

Buriata

03.04 2017 в 22:21

Еми прав си е. Радан на няколко пъти протягаше ръка за коалиция с Иванов, ама онзи се правеше да ударен. Сега като излязоха крайните резултати и се видя, че заедно щяха да бъдат в парламента, а Иванов е разбил дясното, няма никакво значение, кой какво ще каже.

11738

14

KumaLisa

03.04 2017 в 21:12

Виж какво, тук има много отворени хора, факт, но най-големия им грях е, че въпреки, че са такива, са червени. Както казва и доктора, само ако знаете колко сте виновни. Затова не мога да дойда при вас. Вие сте червени, а мен ме е яд, че съсипаха синьото.

12284

13

Kristiano789

03.04 2017 в 15:39

Прав е Радан, на никого не му пука за тоя смешник Иванов, който е меко казано слаб политик и идея си няма как да се бори с корупцията, въпреки че само това говори

14355

12

neverland

03.04 2017 в 13:50

#Професоре
Може ли да играя ролята на балансьор, медиатор :)най-сладкото

11738

10

KumaLisa

03.04 2017 в 12:54

Този олигофрен така и не може или не иска да осъзнае, че нарочно беше сложен и непрекъснато натрапван за "лидер", именно за да е сигурно че ще съсипе, провали и загуби всичко. Не заради друго, а заради това, че изглежда у главата като капут. Вижте му тази последна снимка и няма начин да не се съгласите с мен. Кой нормален човек ще му е приятно лидера му да изглежда у главата като капут? Никой и резултатите ги видяхме. Да си ходи и да си адвокатства. Те адвокатите всички са капути, макар че някои поне не изглеждат като такива.

14469

9

случайно прочетох

03.04 2017 в 12:44

wayOff -"А и си избийте от главите, че сте десни партии. Не сте!" -Много точна препоръка!


Оставките не са достатъчни.Редно е и хора, като Вили Лилков, Кунева и много други, превтасали в политиката, да се оттеглят.
Лидери да са хора, които искат да работят в полза на Родината, а не да си сменят жените, докато са министри или партийни лидери.

42249

7

Denis Rizanov

03.04 2017 в 10:52

Че кой нормален ше се включи при един провален министър на баш крадеца и двама-трима педали около него бе? ти нормален ли си? Я покажи един нормален от тази секта дето получи регистрация едва оня ден!? Че те дори регистрация не си направиха като хората, ебаваха ги с разни жалби на търгоци на изкуствени пи.ки... и те взеха, че направиха коалиция с партията на обратните.
Кой е нормален там? джасимчето ли? или цона нпо-то?!