Quantcast

МВР министърът: Всеки ден ставаме по-добри. Това виждам

OFFNews Последна промяна на 02 юли 2018 в 08:59 2555 3

МВР министърът Валентин Радев отчете, че ведомството му работело все по-добре пред зрителите на сутрешния блок на Нова телевизия.

"Справяме се  добре. Това виждам и статистиката за престъпленията го потвърждава. Стремим се всеки ден да ставаме по-добри", каза Радев в коментар за неуспешния вот на недоверие по тема "Сигурност" от миналата седмица.

Според него данните за убийствата у нас са много по-добри, отколкото в много други държави от Европа, а същото важало и за бягства от затворите.

„БСП хващаше отделни случаи и върху тях градяха логика. По-скоро беше редно да хванат и да видят тенденции. Ние се справяме добре и това си личи от документите. Сравняваме се с последните 10 години. Вие медийте също не казвате 10 самолета кацнаха успешно, ами 1 кацна неуспешно“, заяви Радев.

Той показа таблици, които показвали, че  през 2005 година е имало много повече бягства от затворите, а към днешна дата те били драстично по-малко.

„Стремим се всеки ден да ставаме по-добри. Само преди половин година телефон 112 не работеше. Той вече работи много по-стабилно. Има много хубави неща, които се правят от правителството, просто никой не го коментира“, заяви още Радев.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22092

3

Стефан

02.07 2018 в 18:54

Зер не ти трябва катаджия за старши офицер на направляващата батарея, нали? Нито криминалист за командир трети танков батальон. Ако и да има пагони.
Остави на ченгетата да си гледат ченгеджийската работа. Те я знаят. И не се бъркат в работата на военните понтонери, примерно.

Вън самодейците от МВР! Полицията - на полицаите! Върнете грамотността и професионализмът!

22092

2

Стефан

02.07 2018 в 18:39

Друарю полковник, разешете!
В стойка.
Друарю полковник, излагате се!
Като военен на военен го казвам, не като трол на интернета.
Верно ореш неправилно. От това страдат не само бойците - вече патят цивилни. Спри се, а?