Quantcast

Москов отговори: Цветанов да не забравя, че изборите свършиха

Ивайло Анев Последна промяна на 05 ноември 2015 в 13:58 4265 7

Ако Цветан Цветанов остава на тона си от изборната нощ, очевидно е в тежък дисонанс с останалите решаващи фактори в управлението.

Така здравният министър и зам.-председател на ДСБ отговори на Цветанов, който по-рано обвини реформаторите, че държанието им след изборите не отразява постигнатите резултати на местните избори.

"Всички трябва да излезем от нощта на изборните емоции", категоричен беше Москов. По думите му правителството работи и има единно и стабилно парламентарно мнозинство.

„Ние с премиера си имаме своите човешки и мъжки отношения, каквото е имало да си кажем, сме си го казали“, обясни още здравният министър.

Той беше категоричен, че няма никакво съмнение в успеха на управляващата коалиция, на двете ѝ основни съставки.

Съпредседателят на Реформаторския блок Радан Кънев пък коментира отхвърленото от парламента вето върху закона за военното разузнаване, който на практика изхвърля сегашния директор Йордан Бакалов от поста.

„Ние си потвърди позицията. Тя съвпада с позицията на президента. Както при предишното гласуване в парламента, но очевидно не съвпада с позицията на ПГ на ГЕРБ“, обясни Кънев.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

06.11 2015 в 15:52

Не знам колко общо кметове има РБ, но трима от тях са кметове на областни градове, докато ДПС има един единствен кмет на областен град. Да не говорим за това, че реформаторите отвоюваха над 10% от общинските съветници в страната.
Цецо Цветанов е нечистоплътното лице на ГЕРБ ! Може и да има заслуга за изборната победа на ГЕРБ(с позволени и непозволени средства!), но важното е за какво се стреми да я използва. С агресивното си антикоалиционно поведение той даде ясно да се разбере, че действа в пълен синхрон с Местан или по-точно като маша на ДПС ! Сякаш не РБ, а ДПС е сестринската ЕНП партия на ГЕРБ. Имал бил 40 срещи с Дебелян Пеевски. Интересно, какви заповеди е получил от него за блокиране на реформите и за съвместно прилапване на еврофондовете.

05.11 2015 в 16:22

Г-Н ПРЪСТОВ ОТПЕЧАТЪК...СМЕШНИК

05.11 2015 в 15:58

Господин Голямата Уста от дружинката по интереси Смокинов Лист се възмущава от Тъщин Цецо с особената форма на главата пред лежерния поглед на Падишаха.

05.11 2015 в 15:07

Фен, как можеш да забравиш такова нещо?То да е някой средно-глупав - да забравиш за него. Ама за тоя.....

05.11 2015 в 15:06

По-грозно нещо от външния вид на ЦвЦв(баба Яга) е само душата му. Изборите минаха, а той още не е слязъл от метлата. Милиционер-интригант по убеждение и "невинен" по рождение.

05.11 2015 в 14:41

Не знам как се случи, но бях забравил какъв тъпак е Цв.Цв. Някак си беше спрял да изпълзява непрекъснато и отвсякъде. Изпитвам ужас и погнуса, че е възможно нискочелият милиционер пак да започне да лее мозък...

05.11 2015 в 14:31

Маските на коалиция Бостан, на която РБ е параван, днес паднаха. Може вече да напускате бекапейската клоака, за да стане и на слепите ясно, кой е гербовата марка на дпс.