Младежкото ДПС застава зад Доган, няма да се поддадат на опити за зрелища

OFFNews 06 юли 2024 в 12:17 2934 0

Ахмед Доган

Снимка Facebook/Младежко ДПС

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган

Младежкото Движение за права и свободи застава зад почетния председател на ДПС Ахмед Доган. Това се казва в позиция на Младежи ДПС във Фейсбук.

Оттам публикуват и цитат на Доган: 

„Каузата на ДПС е твърде голяма, за да си позволим лукса да се борим помежду си и да спъваме развитието на младите хора да живеят по-свободни в един по-добър свят, който те имат куража да изградят за себе си."

"В последните дни ставаме свидетели на чертаене на разделителни линии, вместо призиви за единство и заедност. Това са тревожни събития за Движението за права и свободи", смятат от Младежкото ДПС.

Оттам допълват, че всички трябва да надмогнат себе си и да загърбят личното в интерес на общото. Днес общото е заложено на карта.

"Закърмени и отгледани с каузата на ДПС за нас е тежко да виждаме как ценностите на партията ни са поставени на карта. Няма да се поддадем на опитите за раздор и зрелища. Призоваваме за разум, сплотеност и единство! Подкрепяме единството и заедността на партията и заставаме категорично зад почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган!", заключват от Младежкото ДПС.

Виж още за:
    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    За пълзящия преврат