Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Мишо Шамара се застъпи за Сидеров

OFFNews 08 януари 2014 в 16:43 13361 54

Мишо Шамара
Мишо Шамара

Рапърът Мишо Шамара, който е едно от лицата на митингите в подкрепа на правителството на Пламен Орешарски, се застъпи за лидера на "Атака" Волен Сидеров във Фейсбук.

В серия от статуси той сравнява поредния изблик на агресия от страна на лидера на националистите на летище Варна с протестите срещу кабинета (запазен е оригиналният правопис - б.р.)

"Пак повтарям не искам да ме разбирате погрешно. Това което направи Волен (ако е вярно) е престъпление. Чета огромният гняв на хората към него (и то справедлив защото не е редно да се постъпва така). 

Но защо тоя гняв го няма към протестърите соросоиди които хвърляха камъни по полицията и по депутатите . Едното е хулиганска проява а другото си е чист опит за убийство . Савсем случайно нямаше жертви .

Защо не изпитват такъв гняв че и много по силен за бруталните престъпления на Борисов и Цветанов", написа днес Шамара в профила си.

Вчера пък той защити Сидеров с думите:

"А бе преди 4 години благодарение на АТАКА и лудия Волен ГЕРБ и малоумния Бойко завзеха власта и нииикой не ходи да реве . Тогава Волен беше пича за Бойко.

Сега благодарение на АТАКА и гласа на Волен ГЕРБ не са във власта хахаха и ревът като луди хахаха.

Е тъп Бойко Волен те направи премиер после той те махна ве . Кво му се сърдиш 1 на 1 е мача . Дал ти взел ти нямаш право да се държиш като ощипана буля ( ама то ти така и изглеждаш само коса и ролки ти липсват свиньо).

Иначе да луд си е Волен ама в момента игра правилен ход за народа не мога да го отрека , както и не мога да приема бруталиите които прави или поне които медиите ни показват и вменяват че прави".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!