Quantcast

Миков към Борисов: Приберете си най-после прословутата кафеварка

Нели Чолашка Последна промяна на 04 юни 2014 в 10:20 946 8

Запечатаната стая на ГЕРБ.

Виждам, че сте се събрали всички от ГЕРБ и отново ви призовавам да си съберете багажа от стая 20, обяви от трибуната председателят на Народното събрание Михаил Миков.

"Омръзна ми два месеца да Ви пиша писма. И вие, господин Борисов, за прословутата Ви кафеварка, очевидно не проявявате интерес към нея, а само пред медиите говорите. Докога ще занимава обществото с вашата кафеварка? Елате, има комисия, която да опише нещата и да се приключва", заяви още Миков.

Това предизвика викове "Оставка" от депутатите на ГЕРБ.

В средата на май, докато парламентът беше във ваканция, една от стаите на ГЕРБ беше запечатана и беше сменена ключалката ù.

Тогава зам.-председателката на парламента Мая Манолова попита защо им е нужна стая на ГЕРБ, след като не идват на работа. "Мястото на депутатите е в пленарната зала на парламента, а не по кабинетите", обяви Манолова.

В нощта след изборите Борисов призова Миков да му върне кафеварката, заключена в стая 20:

„Аз не знам Мишо Миков сега как ще се качи на трибуната? Като какъв ще се качиш бе, господин Миков. Искам ей от тук да му махна. Като какъв? Бит, бит, бит, побеждаван винаги. Откъде, с какво морално право, какви са тези хора? Да, и да ми вземе кафеварката. Да, и да ми върне кафеварката, поне. Това е срамота.“

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

04.06 2014 в 19:24

Толкова сте плоски , не разбирате ли не е проблема в кафеварката , Борисов ви хлъзва и вие се наемате,.ПРОБЛЕМА Е ТАМ ДО КЪДЕ МОЖЕ ДА СТИГНЕ НАГЛОСТТА НА управляващите - да заключват стаи , АКО искат ще се заключат в парламента и ще си управляват.

04.06 2014 в 14:02

Ама, той, Сашо Диков му купи вече!

04.06 2014 в 11:43

Миков е кулчанин.
За надут е надут, но такова просташко- махленско ниво като Бочковото е далече.

04.06 2014 в 11:25

Хаха, много са ми смешни с тази кафеварка вече!

04.06 2014 в 11:20

вива, кой от двамата имаш предвид?

04.06 2014 в 11:16

Управляващите от този Парламент се държат адски безпардонно! Чак такава липса на дисциплина и откровена селящина никога не е имало. Как може да взимат стаята на партията, влязла в този парламент с най-много гласове, сякаш е парламентарно представена от 2-ма човека? Как може Председателят на НС да си позволява от мястото си реплики от типа "Абе какво искате пак бе, г-н еди-кой си?" - такова отношение може само на масата в кръчмата, а не в НС. Председателят на Парламента трябва да се ръководи от правилника и от етиката и е ДЛЪЖЕН ДА БЪДЕ БЕЗПРИСТРАСТЕН при изпълняването на задълженията си. Такова чудо в никое НС до този момент не е имало.
И понеже не съм Председател на НС и не е задължително да спазвам добрия тон : Миков, да ти *** майката! (извинете ме, депутата от Атака- Десислав Чуколов ме вдъхнови за тези вулгаризми)

04.06 2014 в 11:15

Не че защитавам Бойко, но в крайна сметка да отнемат стаите и на другите.
Щом Маяма Нолова казва, че мястото на депутатите е в пленарната зала, за чий останалите имат стаи?
В крайна сметка те и другите депутати особено работа не вършат!

04.06 2014 в 10:35

Егати банкянския селяндур.