Миков към Борисов: Приберете си най-после прословутата кафеварка

Нели Чолашка 04 юни 2014 в 10:20 1510 8

Запечатаната стая на ГЕРБ.

Виждам, че сте се събрали всички от ГЕРБ и отново ви призовавам да си съберете багажа от стая 20, обяви от трибуната председателят на Народното събрание Михаил Миков.

"Омръзна ми два месеца да Ви пиша писма. И вие, господин Борисов, за прословутата Ви кафеварка, очевидно не проявявате интерес към нея, а само пред медиите говорите. Докога ще занимава обществото с вашата кафеварка? Елате, има комисия, която да опише нещата и да се приключва", заяви още Миков.

Това предизвика викове "Оставка" от депутатите на ГЕРБ.

В средата на май, докато парламентът беше във ваканция, една от стаите на ГЕРБ беше запечатана и беше сменена ключалката ù.

Тогава зам.-председателката на парламента Мая Манолова попита защо им е нужна стая на ГЕРБ, след като не идват на работа. "Мястото на депутатите е в пленарната зала на парламента, а не по кабинетите", обяви Манолова.

В нощта след изборите Борисов призова Миков да му върне кафеварката, заключена в стая 20:

„Аз не знам Мишо Миков сега как ще се качи на трибуната? Като какъв ще се качиш бе, господин Миков. Искам ей от тук да му махна. Като какъв? Бит, бит, бит, побеждаван винаги. Откъде, с какво морално право, какви са тези хора? Да, и да ми вземе кафеварката. Да, и да ми върне кафеварката, поне. Това е срамота.“

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!