Михаил Миков отива в Левицата за вот 2 в 1

OFFNews 19 април 2024 в 14:38 1529 2

Левицата

Снимка Левицата

Бившият лидер на БСП и председател на парламента Михаил Миков се присъедини към "Левицата", съобщиха от лявата коалиция, в която са Татяна Дончева и Румен Петков. Седем нови формации подписаха Споразумение за общо явяване на предстоящите европейски и парламентарни избори в коалиционния формат.  

Смятам, че "Левицата" се стабилизира и увеличава като присъствие. Процесите в БСП не дават перспектива и алтернатива. Тук очевидно има такъв стремеж и аз ще участвам в това. Хората в този формат са доказали през годините, че могат да отстояват интереси. Кризата на политическия живот и лявото представителство трябва да намерят изход и алтернативата е тук“, заяви Миков. 

Днес създаваме коалиция „Левицата“ за изборите за 50-то Народно събрание и Европейски парламент с волята да покажем друг политически стил и друга политическа перспектива за българската държава, заяви представляващият коалицията Валери Жаблянов.

Татяна Дончева подчерта важността на наличието на личности с голям политически опит в коалицията. 

На 9 юни във форматЛевицата ще се явят и ПП „Зелена партия“, ПП „Земеделски съюз „Александър Стамболийски“, ПП „Национално движение за спасение на отечеството“, ПП „Политическо Движение Социалдемократи“, Сдружение „Ляв поглед“, Български общонароден съюз "Бойна дружба", „Национално движение Единение“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-10000

2

Медик - една бира на 100кг. мъж е 0.31 промила. 2 промила на 60кг. жена са 8 големи ракии/уискита/ водки. Значи тя е била в полусъзнание. Въпрос - колко кг е г-н Михов... И втори въпрос - коя е дамата от Левицата, която е 60 кг...

2099

1

Mateevk

19.04 2024 в 14:57

Дано вземат 3,99% на изборите. Ни повече ни по-малко!
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки