''Местните кметове пускат ли децата си да се къпят в мръсотията на плаж Атлиман'' (видео)

Ружа Райчева 06 септември 2023 в 23:40 20324 2

Лена Бориславова

Снимка БГНЕС/Надежда Пеева

Лена Бориславова

Бившата говорителка на кабинета "Петков" Лена Бориславова от "Продължаваме промяната" коментира наводненията по Южното Черноморие. 

"Това човекът е много странно животно. Толкова безочливо към природата и околните, че забравя колко зависим е от същите. Може ли да замърсяваш тъй нагло на мястото, от което се изхранваш и живееш? Дали собствениците на тези заведения и хотели пускат децата си да се къпят там? А местните кметове?", написа тя. 

Към текста си Лена Бориславова е прикачила снимки от плаж Атлиман в Китен, който е силно замърсен. 

Асоциация "Активни потребители" също е била алармирана за проблема и предостави видео, в което се виждат изкарани от водата огромни тръби на плажа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22548

2

dolivo

07.09 2023 в 01:16

сичко наяве, давай, избори идват, да лъсне гюбрето

6136

1

WOW

07.09 2023 в 00:17

Помните ли че Активни потребители и СУ преди 3 седмици установиха че морската вода на двата изследвани плажа в общината е мръсна! https://aktivnipotrebiteli.bg/%D0%BD%D0%B0%D1%87%D0%B0%D0%BB%D0%BE. Тогава РЗИ Бургас и кмета заплашваха с прокурори. Сега под пясъка изникнаха тръби с фекалии. Има ли кой да разследва как се се появили тези тръби и дали това са единствените в общината? Главният санитарен инспектор дето се кълнеше че всичко е чисто защо не иде да поплува в тръбите, тъкмо лично да вземе проби.
Трябват оставки! а после и разследване.
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки