Менда Стоянова: Политическата карта на България е синя - с надпис ГЕРБ

OFFNews 05 ноември 2019 в 10:54 2174 3

Менда Стоянова

Политическата карта на България е синя - с надпис ГЕРБ, като е нормално да има различни политически партии в управлението на населените места. Хората, дали вота си за ГЕРБ, са предимно в градовете, в които има най-голямо население и силна икономика, коментира членът на ИК на ГЕРБ Менда Стоянова в интервю за БНТ.

"Имаше места, особено в София, вотът беше даден от омраза към ГЕРБ, омраза, която аз не мога да си обясня. Гласуваш, защото мразиш, не можеш да стъпиш на факти и да прецениш кандидата, за когото гласуваш от омраза. За мен това не е нормално политическо поведение. Голяма част от младите хора, най-вече десни избиратели, дадоха своя глас за госпожа Манолова. Според мен омразата не е правилният водач", добави тя.

При изграждането на приоритетите има допуснати грешки, които са причина за омразата към ГЕРБ, заяви още Стоянова.

Тя коментира и промените, които предстоят в партията. Те ще са в посока на по-младите, на които "да се предаде опитът".

Резултати на местните изборите няма как да се постигнат на места, където има противоречие в политическите структури на ГЕРБ, заяви Стоянова по повод загубите на партията в някои областни градове в страната. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

4000

3

vang

05.11 2019 в 14:00

Тази госпожа изми ли си мазната коса, преди да се изкаже? Направи ли фъш-фъш, както се изказва нейният любим водач? Да си залепи надписа герб на челото и да заминава на фризьор.

20696

2

Новак

05.11 2019 в 12:38

Така де, то проблемът е в надписа, не в картата! И най-вече в тъпанарите зад надписа.

12362

1

Хуан

05.11 2019 в 11:46

Тази пък откъде изпълзя? Хората не гласуваха за ГЕРБ, не защото ви мразят (не, че не е вярно), а защото сте некадърни, нагли и корумпирани.