Мъж с ограничителна заповед преби жена си с камъни

OFFNews 14 ноември 2023 в 07:43 4684 2

Снимка Pixabay

Мъж преби жена си с камъни и юмруци, въпреки че имал заповед, съобщи Нова телевизия.

Действието с развива в с. Якимово, област Монтана. Жертвата Диляна Стоянова разказа, че съпругът й седял в кафе в селото. Когато я видял, той започнал да крещи и да я обижда. След това изсипал кафе върху лицето ѝ.

Жената се прибира до дома си, за да се преоблече и отново излиза. След това мъжът ѝ отново я пресреща и започва да я замеря с камъни. Първоначално по-малки, а после и по-големи. Тя започнала да крещи и да го умолява да спре. Последвали и юмруци. След един от ударите тя губи съзнание, мъжът ѝ се плаши и бяга.

По думите на пострадалата жена този случай не е първият, в който мъжът ѝ нарушава ограничителната заповед, издадена му от лятото. Многократно посягал и на дома на Диляна. Той редовно подавал фалшиви сигнали до тел. 112.

След последното нарушение мъжът е задържан за 24 часа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1005

2

ПР

14.11 2023 в 08:26

И този"чобанин",и другият ненормалник-масов манталитет.Агресия,простащина,чуство за безнаказаност,липса на домашно възпитание и морал,липса на ценостна система-масово.И това се мултиплицира в отношенията,на улицата,в кръчмата,на пътя,в училището и пр.,и пр.Дивашкото общество на батките,простаците,агресорите.

-1650

1

ob1

14.11 2023 в 08:14

А с тоя чобанин какво се церемонят?!? Няколко години в пандиза да му пръснат... сърцето и ще е нов човек :)
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика