Марешки: Ревизоро да каже кои са крупните контрабандисти

OFFNews 05 декември 2018 в 09:34 2227 0

Велселин Марешки (Воля) попита подал ли е депутатът от Обединени патриоти Емил Димитров-Ревизоро сигнал до прокуратурата за двама крупни контрабандисти, с информация за които изглежда разполага.

"Вчера Емил Димитров - Ревизоро, който е шеф на Комисията за наблюдение на приходните агенции и борба със сивата икономика и контрабандата, заяви, че в България има двама крупни контрабандисти, направили бурен възход на дейността си, но това не можело да стане без тези, които ги наблюдават. Затова питаме прокурорите: има ли подаден сигнал от Димитров, откога той знае за тези неща и кога е подал сигнала, както и защо го е страх да каже имената на въпросните контрабандисти”, заяви в предаването „Здравей, България” лидерът на "Воля". 

Избори

Марешки коментира и престоящите през есента местни избори.

„Симпатизираме на президента Радев и бихме подкрепили кандидатурата му за кмет на София, защото това е начинът, по който той може реално да направи нещо за хората. Държавният глава сам казва, че президентството му е тясно, а ние искаме да дадем шанс на всеки българин, който има качества”, каза Марешки.

Той каза още, че при евентуално овакантяване на президентския пост, "Воля" засега няма конкретно предложение за президент.

„Това не е толкова важно, защото президентският пост не дава никакви правомощия”, добави Марешки.

Депутатът коментира и темата за цените на горивата. Според него на касовата бележка трябва да бъдат вписани не разходите, а маржът, с който се работи.

„Ако се впише надценката, ще стане ясно, че аз работя със 7 ст., а други – с 40”, каза той.

Марешки прогнозира, че кабинетът „Борисов 3” ще изкара мандата си докрай, ако не се появяват форсмажорни обстоятелства.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews