Манолова внесе 6255 подписа в своя подкрепа

OFFNews 17 септември 2019 в 16:05 1327 0

„Внасяме 6255 подписа. Има още 2000 подписа, които не успяхме да обработим. Ще ги внесем до края на деня или утре, но смятаме, че тези 6 255 пописа са достатъчни за хората, които подкрепят моята гражданска кандидатура за кмет на София.“ Това каза гражданският кандидат за кмет на София Мая Манолова днес пред журналисти, преди с Инициативния ѝ комитет да внесат подписите в Общинската избирателна комисия на „Московска“ 33. 

„С моя екип избрахме днешния ден, защото имаме вяра, надежда и любов за София. Днес е един прекрасен празник, който ще отбележим първо с регистрацията в избирателната комисия, а след това с гражданите от квартал „Люлин“. Там сме поканени на тържество на „Кооперативния пазар“. После ще уважим инициативата на майките от „Системата ни убива всички“, за да проверим заедно колко достъпна е средата за хората с увреждания. Днес е ден за празник и пожелавам на всички столичани да са усмихнати, креативни да имат вяра, надежда и любов за София”, продължи тя.

На въпрос как ще управлява София без общински съветници, Манолова заяви:

„Ще управлявам София със столичани, с потенциала, с възможностите, с капацитета, енергията и креативността на всички граждани. София заслужава да бъде управлявана с ума, таланта, надеждата, вярата и любовта на всички столичани“, категорична бе тя.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови