Македонският премиер Заев идва у нас, за да се срещне с Борисов и Радев

OFFNews 19 юни 2017 в 14:55 2846 3

Премиерът Бойко Борисов ще се срещне с министър-председателя на Република Македония Зоран Заев, който е на официално посещение в България. Двамата ще разговарят в Министерския съвет утре, 20 юни.

Предвидени са среща на четири очи и пленарни разговори между двете делегации, в които са включени вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева, министрите на културата и на транспорта, информационните технологии и съобщенията Боил Банов и Ивайло Московски, както и посланик Иван Петков, от българска страна, и вицепремиерът по европейските въпроси Буяр Османи, министърът на външните работи Никола Димитров, министърът на транспорта и комуникациите Горан Сугарески, министърът на културата Роберт Алагьозовски и посланик Марян Гьорчев – от македонска страна.

В рамките на посещението министър-председателят Зоран Заев ще бъде приет от президента Румен Радев и от председателя на Народното събрание Димитър Главчев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

2

Denis Rizanov

19.06 2017 в 15:15

И пак неуважение показва. Абе тия бюрманци не са ни никакви бракя бе! Тръгнал ми на разходка, сам... се ено на кино ше оди!
Ми да беше се поучил от батя си боце... как се оди на гости на по-голЕм от тебе. Ей на, нашиот кат затръгва за анкара повлича сайде сите министре! То не са "съвместни" съвещания и канцеларията на Падишаха, то не са "изнесени заседания" на БЪЛГАРСКИЯТ МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ у... Анкара... То не са чудесии!
Къде е тръгнал тоя гологан с окъселите му панталонки, сам?!
Ми тва е направо неуважение бе! Тва по-лошо отколкото Путин да ти каже, че българската азбука била македонска!?
Може ли такова неуважение бе?!
Я боци да го съблече по боксерки и чорапи и на стълбите на Историческия музей в Бояна да рецитира "Аз съм българче"! И да се извини от името на Путин за кирилицата!
ИЗВИНИСЕБЕ!

42249

1

Denis Rizanov

19.06 2017 в 15:09

Иде при "батя си". Да научи някой "чалъм" от боцко преди да са го изринали отново от властта. Командировъчните ги плаща дьорт Антихриста.
:)
 
X

Да помогнем на украинските деца!