Майко Мила! Елисавета Белобрадова влиза в листите на Демократична България

OFFNews 09 юни 2021 в 11:33 48296 0

Основателката на сайта Майко Мила Елисавета Белобрадова, известна и като Letiashtata Kozzila Erato, влиза в кандидатдепутатската листа на Демократична България в столичния 23-и район. Тя е един от най-популярните български инфлуенсъри в социалните мрежи.

Сайтът на Белобрадова и Красимира Хаджииванова е посветен на проблемите на децата и родителството - от връщането на учениците в клас и проблемните класирания в детските градини до трудностите на младите майки в България. Участват в множество социални и благотворителни каузи. 

Белобрадова обяви впускането си в политиката с публикация във фейсбук. Ето поста й:

1990-а. Аз съм на протест. Трийсет години съм това, което съм и до момента - свободна личност с позиция и принципи, предприемач и активист за подобряване на социалната среда. От вчера съм и кандидат за народен представител.

1990-а получихме възможността да бъдем достойни и свободни. От 31 години да си народен представител означава да си човек в служба на обществото, да работиш, да четеш много, да си смел и да имаш сили.
Чакат ни тежки избори, няма съмнение в това. За мен ще е чест да дам всичко от себе си. Ако пък успея да дам и всичко, което е необходимо, ще е страхотно.

Следващите дни ще ви запозная с каузите, по които ще работя. Благодаря на десетките приятели от гражданския сектор, които ми помагат да стана по-компетентна.
Това е.

ПП. И още нещо. Най-сетне ЕСК Лозенец ще има изискан кандидат.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови