Лукарски: Не сме обсъждали номинация на Трайков и Караджов, това е гаф

OFFNews 12 юли 2016 в 22:08 3963 2

Като "гаф" лидерът на СДС Божидар Лукарски определи това, че по-рано днес зам.-председателят на Народното събрание от квотата на Реформаторския блок Иван Иванов обяви две от обсъжданите имена за номинация за президент - Трайчо Трайков и Гроздан Караджов

В ефира на bTV той изрази недоволството си от думите на Иванов, а от думите му стана ясно, че спрягането на имената на Трайков и Караджов е изненада и за самия Реформаторски блок. 

"Днес имахме изпълнителен съвет на блока и не се извади нито едно име. Дали са го обсъждали хората от гражданската квота не знам, но това е политическо незряло", подчерта Лукарски.

Той посочи, че в рамките на РБ има договорка да се събират номинации до 20 юли, а до края на месеца те да бъдат обсъдени.

По думите му постъпката на Иванов била лоша дори и като пиар, защото веднага като се появили имената на двамата, за тях излезли злостни публикации и на практика те били извадени на показ за "пушечно месо". 

В отговор на въпрос той посочи, че въпреки всичко случило се през последните месеци партиите в блока все още гледат в една посока и вероятно след президентските избори ще трябва да преподпишат споразумението си.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

21668

2

Руслан

12.07 2016 в 22:30

Голям майтап сте Лукярски. Много голям.
Едни суетни импотентни люде откъм създаване на полезни за обществото неща.
Виж, в консумацията не е точно така.

63994

1

Red or Dead

12.07 2016 в 22:19


Ей го на, още един от “свестните“..:):):)
 
X

Да помогнем на украинските деца!