Любен Дилов-син: От записа с Христо Иванов се разбира, че никой няма намерение да прави правителство

OFFNews 24 юли 2022 в 10:51 4982 9

Дилов

Снимка БГНЕС Архив

Любен Дилов-син

„В записа с Христо Иванов чухме как никой няма намерение да прави правителство. Няма разговори за политики и кризи“, коментира пред бТВ депутатът от ГЕРБ-СДС Любен Дилов-син.

Според него, ако не се е било разпаднало управляващото мнозинство, и бюджет нямало да има.

„На този запис се вижда нещо, което отдавна се знаеше, а именно, че най-лъганите в тази коалиция са „Има такъв народ“. По едно време просто им писна, а Слави Трифонов не се слави с дълъг фитил“, коментира още Дилов-син.

Според него има едно постоянно надхитряте по темата за КПКОНПИ.

"Спорът е колко ръце могат да хванат едновременно „бухалката“. Трябва да е много голяма бухалката, за да може толкова много ръце да я държат едновременно. Другото са личностните противоречия“, смята депутатът от ГЕРБ-СДС.

По думите му е публично лицемерие, че се говори за загриженост, за кризи, които ще се решават, а всъщност се спори за КПКОНПИ, личности и постове.

„Има хаос във всички сфери и тези избори ще помогнат това да спре“, каза Дилов-син

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

318

8

Valioka

24.07 2022 в 14:12

Драги ми ... Красимире Гьоргиеве, Любен Дилов (син) не говори глупости, да... Преди време г-н Дилов (син) призна в ефир: Цял живот се боря със свинята в себе си... Е, драги ми Краси, мога да те уверя, че засега той убедително губи тази битка...

5827

7

pisnamiotmutri

24.07 2022 в 14:09

6. Защото нямат право да го излъчват. Ти чуй записа и тогава споделяй съмнения и конспирации. Тази тролска опорка плъзна навсякъде.

1035

5

Niko Kolev

24.07 2022 в 12:43

Когато мислиш пристрастно, започваш да ръсиш недомислици. Човек ще рече, че това събиране е някаква супер важна среща, на която се решава нещо. А всъщност на нея един от съпредседателите осведомява парламентарната група за разговорите по съставяне на правителство. Няма никакво значение съдържанието на разговора, няма значение, че не е казано нищо скандално. Всичко е по изпитаната схема "пускаме новина със етикет скандал", ПИКливите медии започват да крещят "скандал", нашите хора почват в студиата да реват "скандал", публиката, без да си направи труда да се запознае си казва "аууууу, какъв скандал, какви мръсници".

Появява се холограмата от Левски-Г и казва "обиден съм, обидиха ме, развалям играта".

1005

3

Блейк7

24.07 2022 в 11:17

Аз също мисля, че Слави не е слушал записа. Но то не му е и нужно. ИТН търсиха всякакъв предекст да хръвлят отново кърпата - защото са палтени, активирани и не могат да носят отговорност. То е лесно да си пошъл и неособено кадърен сценарист и още повече лишен от дарба пък шоумен.

А Любен Дилов-син.... влиза в отбора на хората, които на стари години се орезилват... А той не е стигнал дори до тези години... какво ли ще е падението след още 10-ина?

925

2

ешо

24.07 2022 в 10:55

аз не разбрах нищо такова но ти подобре знаеш какво е разбрал слави но той май нее слушал записа

5827

1

pisnamiotmutri

24.07 2022 в 10:54

Всеки си разбира каквото иска от този запис. Чудно!