Лиляна Павлова: Бойко премиер!

OFFNews 24 август 2014 в 20:29 9821 12

Бившият регионален министър в правителството на ГЕРБ Лиляна Павлова се разгневи на Българското национално радио заради материал, публикуван на сайта му по повод интервю с нея, и изпрати специална позиция, в която разяснява, че никога не е твърдяла, че ГЕРБ може да управлява с друг премиер, а не с Бойко Борисов.

"Публикуваното заглавие и началото на въпросната новина на сайта на Българското национално радио са категорична и грозна манипулация и интерпретация на автора на този материал. Тенденциозно е изкривено тълкуванието на водения разговор в предаването "Неделя 150" по Българското национално радио, в което участвах днес. Направеното заключение, от което е формирано заглавието на въпросната новина, е напълно извадено от контекста и категорично заявявам, че не съм изричала подобна фраза.

Лично аз многократно съм заявявала и стоя твърдо на позицията, че ако ГЕРБ спечели изборите, най-правилният и логичен човек, който трябва да бъде премиер, е лидерът на нашата партия Бойко Борисов. Убедена съм, че това е мнението, както на колегите ми от ГЕРБ, така и на всички наши членове и симпатизанти.

Призовавам Българското национално радио и останалите медии в началото на предизборната кампания да не изкривяват и да не поднасят манипулативно информации в своите новини. Очаквам българските медии да спазват стриктно принципите на Етичния кодекс, който са приели. Редно е, ако някой е сбъркал, да се коригира и да се извини", заявява Павлова.

ТУК можете да видите материала, първоначално озаглавен "Павлова: ГЕРБ може да управлява и с друг премиер, а не с Бойко Борисов", и да чуете самото интервю с бившата регионална министърка.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Ще се напълни ли Европарламентът с глашатаи на Путин