Ламбо: Всеки ден си говоря с Нинова - казвам й: ще плюят, ще плюят, пък ще мине

Мая Манолова се е утепала за кмет на София, смята актьорът-политик

OFFNews 28 юли 2019 в 11:05 6630 4

Мая Манолова се е утепала за кмет на София. Харесвам я. Тя е юрист и знае проблемите на хората. Дано да бъде нашият кандидат. 

Това заяви Стефан Данаилов, който е на турне по Черноморието, по бТВ. Ламбо сподели, че не е бил на Бузлуджа с БСП, защото не може да се качи там. 

Виж какъв подлец е този Валери Симеонов. Всички тука сега гледаме неговата "Скат", не предават нашата партийна телевизия. Така, понеже не мога да отида горе, защото ме боли, не гледах събитието, само репортажи. Но много добре мина. Корнелия интелигентно говори, не се помпа", коментира Данаилов. 

Непрекъснато говоря с това момиче, каза още за лидера на БСП Корнелия Нинова Данаилов. Казах ѝ, че това е най-голямата глупост(да подаде оставка след евроизборите), жалко за нейния труд. Знам колко мъки и притеснения ѝ е коствало това. Разбирам моралните ѝ скрупули, но ще плюят, ще плюят - и ще мине, смята Ламбо. 

Черноморието ни е абсолютно прекрасно - това е така, откакто се помня, каза Данаилов. Според него сме много жестоки към това, което имаме. Като има бетон до морето дай да го оплюем и да отидем в Гърция, коментира още Ламбо. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14469

4

случайно прочетох

29.07 2019 в 11:26

Ламбо не се слави с остър ум, но напоследък непрекъснато чупи тъпомера!

3811

3

Toni2019

28.07 2019 в 23:50

Поредното комунистче като Бойко и Цецо член на партия фалирала 3 пъти България. Продължавай да ги подкрепяш цял живот народен предател. Авторитет създаден по партийна линия.

5300

2

квазимодо

28.07 2019 в 13:38

Ламбо , извини ме ама май окончателно си се оламбил. Това съвет ли бе аланкоолу. Посъветвай я да поумне че да не се налага да я плюят , а ти какво, като изсъхне - пак добре, все едно не било. Е аферим корнело машаллах. Лошо че зад прикритието на някакви несъществуващи идей се вижа само едно желание за власт. А и ти си същия - Искам да съм депутат. Имаш бели коси. Срам.

4245

1

rrr11

28.07 2019 в 12:56

Долна пасмина са повечето тв журналисти. За да си направят гледаемо предаването показват популярни, но вече изкуфели хора, които на стари години само се излагат и ръсят глупости.

 
X

Да помогнем на украинските деца!