Кубрат Пулев се записа да учи 'Политика и бизнес'

Аз не мога да повярвам, че хората до такава степен му се довериха, казва той за Слави Трифонов

OFFNews 28 септември 2021 в 10:31 2724 3

Кубрат Пулев стана студент в УНСС и записа магистратура "Политика и бизнес".

Макар че наскоро обяви, че отлага планираното си влизане в политиката, защото иска да се отдаде на спортната си кариера, Пулев все пак се подготвя един ден да излезе на политическата сцена със своя партия - "Велика България".

„Човек трябва постоянно да се усъвършенства. Който казва: „Аз знам всичко”, е най-големият глупак. Не е нужно българите да се комплексират, че като си пратил децата да учат в чужбина, си нещо… направо гений. Няма такова нещо. Имаме уникални университети - да си учат тук, да си бъдат при родителите, това е истината”, коментира пред Нова телевизия Пулев по повод записването си като студент.

„Трябва да видя, че българинът е дорасъл за хора като мен и брат ми. Истински хора, които със сърце и душа искат да променят нещо. Нещото, което ме отказа, беше спортът. Защото се чувствам много силен. И моето сърце има нужда от такива битки. Всичко беше готово. Всички хора. И аз отказах. Казах: „Не, не искам да бързам. Не може човек да носи две дини под една мишница”, коментира боксьорът.

След мача с Антъни Джошуа Кобрата мислел, че това ще е краят на спортната му кариера. „Имах контузия, мислех си, че тя няма никога да се оправи, бях изкарал коронавирус, не бях тренирал, нямах сили”, казва той. Оказало се обаче, че се в възстановил за нови двубои и се очаква скоро да се качи на ринга в САЩ.

Пулев разкритикува партията на Слави Трифонов:

"Аз не мога да повярвам, че хората до такава степен му се довериха. Дори малка светлинка да има, като името Слави Трифонов, те веднага се хващат за него. Като удавник за сламка, милите. Аз им го казах, ама трябва повече да ме слушат."

Скъсаните дънки на депутата от "Има такъв народ" Филип Станев особено силно възмутили боксьора:

„За дънките, как се казваше… Филип Станев. Мислех, че това е колаж. Ние не си позволяваме в УНСС да дойдем по този начин. Вчера си говорихме с мои приятели, че ако са мои депутати влязат в НС по дънки, за назидание ще ги вадим пред парламента и... 50 камшика на гол г*з. Това е неуважение и към институцията и към българския народ. Излиза, че те не знаят как да се облекат."

Кубрат Пулев коментира и новия политически проект на Кирил Петков и Асен Василев „Продължаваме промяната”"

„Завършили „Харвард” - няма лошо. Ние сме завършили УНСС, ама да видим „Харвард” ли ще е, Софийският университет ли ще е, как ще станат нещата? За съжаление много трудно може да се получи, при така стеклите се обстоятелства."

Според него народът ни обича силни политици,  „затова дълго време се бяха хванали за Бойко Борисов. Аз самият бях един от хората, които са му симпатизирали и са гласували за него. Но той се умори и спря да се развива. Със сигурност ще се появят много нови политически проекти, но и много пишман политически проекти."

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6245

1

kokoten

28.09 2021 в 11:32

Боже,Боже,Боже,какво доживяхме....вече ни е време да си ходим от тоя свят.....