Крум Зарков: БСП попадна в пропагандна война, не бяхме подготвени за нея

OFFNews 03 април 2017 в 10:31 9268 5

Снимка БНТ

БСП беше стигматизирана като антиевропейска партия. Ние се обявявахме за промяна на Европа, а не за излизане от ЕС. Нашето послание не се разбра.

Това коментира Крум Зарков, новоизбран депутат и член на Изпълнителното бюро на БСП, по БНР. Очакваме решенията на най-голямата политическа сила след тези избори. Надяваме се България да има стабилно правителство, каза още Зарков. Ако първият мандат не се реализира, ще се опитаме ние. Предварително заявихме, че няма вариант за коалиция между БСП и ГЕРБ, подчерта младият социалист. 

На Националния съвет се обединихме, че сме постигнали много на изборите, но не и основната цел – да спечелим, допълни той. Търсихме политически сблъсък, а попаднахме в пропагандна война, за която не бяхме подготвени. Много от посланията ни бяха изкривени. Готов съм да призная някои грешки. Върху това трябва да работим. Ние имаме много силни позиции в Европа, а тя е в ключов момент, допълни Зарков.

Изборното законодателство трябва да е една от темите на новия парламент, най-вече заради референдума. Не можем да игнорираме искането за мажоритарност, каза още Крум Зарков

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

9010

5

Nedialko Bakalski

26.05 2017 в 21:46

"Готов съм да призная някои грешки" - казва младият комунист Зарков. Явно съзнава, че е грешка, щом за пореден път опитва срамежливо да се извини. Но той вижда грешката в това, че го е казал пред телевизионната аудитория. Само това. "Ако първият мандат не се реализира, ще се опитаме ние". Ето затова казвам, че комунизмът у нас не си е отишъл, а и не сме готови още за Освобождение. Пази ни, Боже!

16008

4

Nik68

03.04 2017 в 16:05

Как да ти разбира човек глупостите за ДС и един дядо, как да разбира глупостите на Нинова колко й отнела демокрацията и как щяла да сваля ембаргото над Русия, като първи приоритет. Не грешки, а големи грешки в комуникацията правите и сте трагични, щом не ги виждате, или се правите че не ги виждате.