Quantcast

Костов: С години се подценява проблемът с канализацията на Варна

OFFNews Последна промяна на 20 юни 2014 в 13:20 5733 35

Иван Костов

"Във Варна проблемът е страшно стар. Там отдавна е ясно, че системата за канализация и пречистване не работи", коментира бившият лидер на ДСБ и ръководител на Лабораторията за управление на риска към Нов български университет Иван Костов.

Той участва днес в конференция на тема "Истината за Украйна", организирана от Лабораторията, заедно с украинския генерал Игор Смешко, съветник на Съвета за национална сигурност и отбрана на Украйна.

"Не искам да критикувам никого от тези, които мислят, че защитават природата и милеят за всяко дърво, но между природата и човека има една зона, която изисква строго и дисциплинирано регулиране. Това е в наш контрол", коментира Костов.

Бившият премиер (1997-2001) каза още, че навремето е писана стратегия за водите, която обаче е останала подценена.

"И не се предприе нищо. И сега то ще се връща или като наводнение, или като недостиг на вода. Когато нещо престане да се управлява добре, то избива в своите две крайности. Това е тъжно, но е нежелание да се реализира стратегия", каза в заключение той.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

21.06 2014 в 23:02

до jana -вече се уверих ,че доста от ошашавения електорат знаят историята колкото теб,затова от 2001 година до ден днешен си избираме все "достойни" политици или мутри-слуги на ДС..."жална ни майка" от познавачи на историята...нали така?

21.06 2014 в 16:38

Не знаем какви ще ги "забърква"госп.Костовец/Б.Б.Е психопат/
на следващите избори,но ако всички си верват толкова много
в "познанията"за историята ни-жална ни майка!

21.06 2014 в 15:35

spirit- Към лъжите пътищата са много ,а към истината пътят е само един...Аз съм намерила своя път...Ще видим на изборите какви ще ги забъркаме,но каквато и каша да си сътворим,ще трябва да си я изядем сами.Кеф ви бОрисов,кеф ви сТанишев,кеф ви бАреков...все отбор юнаци,когото и да си изберете все ще сме си на края на опашката,а може и да опитаме как е като руска колония на пУтин...Успех...

21.06 2014 в 14:59

Костов, а ти какво направи за канализацията на Драгалевци?!!!!

21.06 2014 в 14:36

E добре бе психопат,костов велик и честен ,ама никой не му вярва,що така?
Само не ми излизай с номера с ченгетата,щото не става вече.

21.06 2014 в 12:46

Все едно слушам моя земляк Генчо Пушката....хахаха

21.06 2014 в 09:01

spirit -не мога да се стърпя и ще ти отговоря на по-горе цитираните от теб писания на желЮ желев.Този човек е един от многото предатели на прехода,които и книги прописаха само и само да изопачат истината в най-новата ни история!Но техните книги са за шараните.Жалко е ,че шараните в България са много и вярват на лъжите на предателите и лакеите на ДС!Сега ще ви цитирам Гюстав Льобон:"Тълпите никога не са били жадни за истини!Те обожествяват лъжата!Който ги лъже и заблуждава,той ги завладява...който им казва истината става тяхна жертва!"-казал го е преди три века ,но и сега е вярно!

21.06 2014 в 07:56

Какво пишеше в Библията: Ще хапете ръката, която ви храни, и лъжливи уста ще слушате, след лукави лъжци ще вървите.
По-лесно е да се правиш на професор, отколкото да правиш усилието да свършиш нещо. Голямата грешка на Костов беше, че се държеше почтено с населението, което заслужава единствено да поддакват на средностатистическата му посредственост. Иначе даването на пример на достойно поведение го прави нервно, поради показаните му непостижими за него примери.

21.06 2014 в 00:57

Всеки народ си заслужава управниците.А управниците са представителна извадка от същия този народ.Щом Костов е лош и не го заслужаваме ,имаме си други политически светила-кОбургота,сТанишев,бОйко бОрисов...този последният ще си го изберете още веднъж защото е много умен и с "харизма".Сега освен магистрали ще ни построи и Южен поток,и Белене и какво ли още не...да се чудят децата ни и внуците ни как да ги изплащат.

21.06 2014 в 00:45

Ааа, Блага - не е точно така. Наша скромност, да се еба в главата проста, сме гласували за Костича, и никога за бай Симо и Бочко.

Колкото и да не ти се иска, обаче spirit е прав: "Да стопиш 1.5 млн избиратели до 80000 това е достойно за гинес". Наша скромност сме един от тия избиратели.

Костича беше начело на една мръсносиня сДС шайка (мафиянски, хубавото наде, генчо лакърджиев и компания), които много време бяха на власт. Как сега изведнъж стана така, че народа уж не бил разбрал, колко било хубаво при тях, и ги натири вън от властта?