Quantcast

Костов: Още сме в политическа криза, недоверието към Борисов е голямо

Offnews Последна промяна на 31 януари 2015 в 13:36 7806 46

Снимка Сергей Антонов

Иван Костов

„Страната още е в криза и след сформирането на правителството. Счита се, че излизане от политическа криза има едва тогава, когато измине една пълна година без предсрочни избори. Недоверието към втория кабинет на Борисов е по-голямо от недоверието към Орешарски. Това е нетното недоверие - доверие минус недоверие. Българските медии се вторачват в доверието, а не гледат, че истинската сила на едно правителство или парламент е да имат ниско общо нетно недоверие. При нас не е така".

Това коментира в „Седмицата" на Дарик Иван Костов по отношение на сериозните рискове пред страната.

„Общата несигурност в България в момента зависи много от суверенитета на страната, от нелегалните имигранти. Защото заедно с тях, в страната влизат радикални ислямисти - страната става междинен център за движение на бойци на Ислямска държава в посока на европа", заяви Костов. 

Според него правителството няма сила да направи необходимите успешни стъпки в управлението.

„Младите генерации намаляват много бързо, вместо ранните възрасти да са по-големи, при нас е обратното. Това означава, че не може да се очаква от такова население нарастване на потреблението, защото то се намалява, а тези в активна възраст намаляват още по-бързо от общото население. Желанието да се купуват жилища, техника, което зависи не от пенсионерите, а от трудоспособните, а те фактически спадат много по-бързо от останалите", добави бившият премиер.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

03.02 2015 в 17:21

№ 45 -ти наистина ли смяташ хората от "Лаборатория управление на риска" за толкова наивни,толкова некомпетентни ...и въобще за глупаци?Входът е свободен там ,иди и си направи своите проучвания.В тази лаборатория има политици,специалисти по енергийните въпроси-инженери,политолози и социолози.Те не дават съвети как да се управлява държавата ,а предупреждават за рисковете,които биха настъпили ако не се вземе отношение по даден проблем...И не пиши тези едри букви ,с това няма да направиш впечатление на по-умна и по-компетентна.

02.02 2015 в 23:38

...........малоумниците, които му промиват мозъка. В тая връзка ще ви кажа, че Костов с право се махна от това малоумие........АМИ ТЕ МАЛОУМНИТЕ, КОИТО МУ ПРОМИВАТ МОЗЪКА СИ ИМАТ ИМЕНА, СТОЯНЕ. ЕДИНИЯТ НИ ГЛЕДА В НАЧАЛОТО НА ТОЯ КОМЕНТАР. ТИ ДА СИ ЧУЛ КАКВИ ДАННИ, НА КОЯ АГЕНЦИЯ ИЗПОЛЗВА "ЛАБАРАТОРИЯТА" НА КОСТОВ? КОЙ ГО ИЗЧИСЛЯВА ТОЯ РИСК И КОЙ ДАВА РЕЦЕПТА ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА КРИЗА, БЕЗ ДА ИМА НАУЧНО ОБОСНОВА ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ ТЯ ЩЕ СЕ СЛУЧИ. ТОВА НЕ Е РАБОТА ЗА ЦИГАНСКО ВРАЧУВАНЕ, НАЛИ? ПОВТАРЯНЕТО НА ДУМАТА МАЛОУМИЕ РЯЗКО ТЕ ВАДИ ОТ ГРУПАТА НА НОРМАЛНИТЕ, КЪДЕТО ТИ ОЧЕВИДНО СМЯТАШ, ЧЕ ИМАШ ЗАПАЗЕНО МЯСТО. Е, МАЙ НЯМАШ...

01.02 2015 в 20:19

Всеки малоумен народ заслужава малоумниците, които го управляват и още повече, малоумниците, които му промиват мозъка. В тая връзка ще ви кажа, че Костов с право се махна от това малоумие и тези, които му вярваме сме най-виновни, защото не го подкрепихме достатъчно. Пиша това само за нормалните хора - нямам никакви претенции към малоумниците тук, дето са големи разбирачи тук...

01.02 2015 в 17:34

тигре, тигре, малко си се посамозабравил
http://bio-astrology.com/portfolio-item/ivan-kostov/

01.02 2015 в 13:03

Казах ти "ЧАО",но не мога да не ти кажа къде беше Костов през декември 1996 до 4 февруари 1997-беше с нас на митингите ,всеки божи ден правехме многохилядни митинги ,55 дни ,докато накрая жан виденов беше принуден да сдаде властта!..."лазар-е" не пиши повече простотиите си в този форум,престани да се излагаш колко си невеж...

01.02 2015 в 12:10

"лазаре"-пишеш голеееми простотии."Бъдеще за България" е изрядна във всяко отношение,финансовите отчети са перфектни и с изрядно платени данъци и всичко това беше доказано в съда!Тази фондация подпомага дечица без родители да завършат своето образование например.И не се подигравай поне на хората,които са дарявали от сърце за такава кауза...Готов си да защитиш престъпниците и слуги на КГБ като мАйкъл чОрни ,само и само да хвърлиш още кал по този достоен човек ,и единствения успешен и полезен политик за България-Иван Костов!..Омръзна ми да споря с гербарски тъпаци като теб.ЧАО!

01.02 2015 в 11:55

Договорите за "Мариците "бяха сключени от кОбургота ,глупако.Но Мариците нямат никакво отношение за скъпия ток,който плащаме сега,там далаверите са на бсп и гЕрП!...За корупционните проекти за милиарди-БелЯне и Южен поток.Там са фирмите на дпс,на бсп ,на пЕЕвски и други "лични" гербари.Мариците са само 2% на 100 лв.сметка за ток.България не е била във финансово състояние да започва строеж на толкова скъп проект,затова е било договорено американците да построят този обект изцяло със свои инвестиции ,а после ние да изплащаме дългосрочно своя дял-2% на 100 лв.тъпа гербарска кратуно!

01.02 2015 в 11:54

Всичко изброено от теб е като албумче със снимки от детски рожден ден пред сечта на Фондация "Бъдеще за България". 15 години Костов не е на власт, но хората още се страхуват да кажат на какво ги е подлагала /за пари, разбира се/ групенфюрер Елена Костова! Дано Господ въздаде справедливост първо на това изчадие адово!

01.02 2015 в 11:42

Надявам се думата "фюрер" да ти докарва оргазъм? Ти наистина си тъпа, тъпа, та вдлъбната. Борисов може да е психопат, но Костов със сигурност е СОЦИОПАТ, масов убиец, който уби надеждите ни, че демокрация можа да има. Един мръсник, който го е вдигал само в присъствието на грозни, но влиятелни партийни секретарки. Видяхме какво става когато едно цигане от дупнишките села вземе властта. Това, което обаче го чака Костов, не го пожелавам никому. Е, само на теб, муцка! Ти си истински миризлив боклук. Пълна отврат си, една неграмотна мърла, която вярва на БЕЗПАРТИЕН комунист! Скоро ще му се наложи да отговаря за договорите за Мариците! Там, свиньо заспала, има клауза, че дори България да фалира, ще разпродаваме собственост, за да се издължим!! Бесилка за тоя гнусен циганин. Бил десен, не бесен е, че правосъдието няма да му се размине. Тоя път няма!!!

01.02 2015 в 11:32

№ 35 -като си толкова "знаещ" кажи сега нещо за приятеля на бОйко тиквочев ,така наречения "пашата",кажи за олигарсите на гЕрП-киро японеца,Йоско от Сливен,орлин алексиевот групата "котараците",който беше съветник от гЕрП и представител в Общинска банка/нали го хванаха с 1400кг.кокаин,как бойко отърва кожата тогава?/,кажи за "ИПОН","ТИМ" и далаверите там по морето?Кажи за Цветелина бориславоваи далаверите й за пране на пари и за фирмите й с бОрисов за контрабандно производство на цигари...има още но ми омръзна да се разправям с тиква като теб!