Костадинов се хвали с бой на сина му с ученици за референдума за еврото. Гневна, Кунева сезира МОН

Александра Маркарян 29 януари 2023 в 21:23 9212 13

Депутатът Костадин Костадинов в пленарната зала на Народното събрание.

Снимка БГНЕС/Надежда Пеева

Депутатът Костадин Костадинов в пленарната зала на Народното събрание.

Лидерът на "Възраждане" и депутат Костадин Костадинов се похвали, че синът му е предизвикал бой с ученици в училище заради желания от баща му референдум против еврото и запазването на лева. Костадинов написа, че много се гордее със сина си заради случката. Гневно и светкавично на това реагира депутатката от "Демократична България" Кремена Кунева със сезиране на Министерството на образованието и на ресорната комисия в парламента.

В публикацията си във Фейсбук Костадинов пише:

"Моят син събира подписи за референдума за запазването на лева в неговото училище. Последна година е, пълнолетен, и за няколко дни събира почти 60 подписа от негови съученици. Твърди, че много повече искат да се разпишат, но за съжаление нямат навършени 18 години. Преди два дни обаче се разиграва следната случка.

Едно момче идва да вземе празни бланки от сина ми, за да събере в неговия клас. След малко обаче идва друг, оказал се бабаитът на съответния клас, и пита сина ми дали той раздава бланките. След като получава утвърдителен отговор, начинаещият евроатлантик къса демонстративно бланката и казва - "ето какво мисля за вашата подписка". Моето момче спокойно му казва, че сега има два избора - или да отиде и да разпечата за наказание 30 празни бланки на мястото на скъсаната, или да изяде балтиите (шамари, на варненски:). Любителят на еврото отказва и двете, в резултат на което изяжда шамарите:) Тръгвайки си разгневен, той заплашва да се върне и да отмъсти. След малко се връща с още няколко момчета, но и синът ми е с неговите приятели, като последицата от повторната среща е групово раздадени балтии от привържениците на лева за привържениците на еврото:) След като повежда в резултата с 2:0 в крайна сметка нашият отбор печели с хеттрик, защото и скъсаната бланка е възстановена с репарации в 30 екземпляра:)

След случката интересът към подписката станал още по-голям и вероятно в понеделник почти всички пълнолетни ученици в училището ще са се подписали:)

Има моменти, в които много се гордея с децата си, и този е точно един от тях:) Защото, докато синът ми разказваше историята, дъщеря ми, която е на 11 години, през цялото време се тюхкаше, че е малка, и не може да събира подписи и тя:)

Победата е наша, уважаеми сънародници! Ще съберем подписите, ще свикаме референдум, ще го спечелим и заедно ще пишем историята не само на България, но и на Европа!"

"Вие давате ли си сметка какво означава това депутат да провокира и да адмирира насилието на деца в училище. Или където и да е впрочем - пита гневно Кунева на свой ред в своя публикация. - Вие давате ли си сметка докъде точно стигна руската рулетка?

Онзи ден от парламента се надпреварваха с Нинова да крещят “не пипайте децата!”.

Кои деца?

Тези, които са против еврото или които са за него?

Ето сега аз ще ви кажа! НЕ ПИПАЙТЕ ДЕЦАТА, че не знам дали на вас лева или рублата са ви кауза, НО ЗА МЕН ДЕЦАТА СА!

Нашите деца няма да бъдат жертва на платената ви пропаганда, нито ще позволя да бъдат “мобилизирани” на едни платени хибридни военни полета!

Още утре ще сезирам за случилото се и МОН и Комисията по образование, като се надявам на силната подкрепа и на Елисавета Белобрадова!

Вие давате ли си сметка?

Ние даваме ли си сметка?

ФРАНКЕНЩАЙН."

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

9347

13

Анализи

30.01 2023 в 17:18

Докога обществото ще търпи този антибългарин. Крайно време е да му се потърси отговорност.

1930

12

Муню

30.01 2023 в 16:33

Паразити!
Прав си, оказва се, че освен подписката, всичко останало е лъжа!
Техен патент.

865

11

Constanza

30.01 2023 в 15:32

Струва ми се, че нищо от гореразказаното не е вярно.

14469

10

случайно прочетох

30.01 2023 в 11:59

Чудя се:
1.Aко е вярно, защо е допуснато събиране на подписи с политически цели в българско училище?
2. Мини копейката, като е пълнолетен, не знае ли, че в училище се учи, а не се политиканства?

9347

9

Анализи

30.01 2023 в 10:06

Докога обществото ще търпи този антибългарин. Крайно време е да му се потърси отговорност.

22547

8

dolivo

30.01 2023 в 09:49

Ма той ще се оправдае с художествена лъжа и свобода на словото, добре е украсил Копейкин.

А туй , че въвлича детето си, си е неговия болен мозък. Ако беше малък, да му го вземат. То детето може и да се усети по някое време, и баща му самотно старче ще го живее.

Отвратителни хора винаги е имало, да живуркат.

1930

7

Муню

30.01 2023 в 09:22

Прав си - "колко проста ватенка трябва да си за да инкриминираш собствения си син" ами то за тая работи трябват само купейки!
Мозък не му трябва!

14048

6

voododoll

30.01 2023 в 08:59

В редит има пост на останалите замесени.

Бой не е имало. Копейка Младши е бутнал едното момче, и то е върнало с бутане. Разтървани са. Копейка младши е събрал чета и е отишъл да мъсти за наранените си чуства. Бутнал е другото момче пак, и пак са разтърани. Балтии не е имало. А не знам виждали ли сте Копейка Младши който е 50 кила с копейки в джобовете, и очила поне 3ти диоптър. Баш не мяза на балтияджия. Най много да налети на бой на момиченце от първи клас и той да изяде балтиите.

Плюс това колко проста ватенка трябва да си за да инкриминираш собствения си син.

Събирането на подписи за политическа цел на територията на училище и университет е забранена. Подписи имаш право да събираш само на съгласувано с общината място.

Бой в училище, също е наказуем.

Копейка Младши е пълнолетен и може да носи съдебна отговорност.

Кофти начин да започнеш живота след училище.

2744

5

AAA

30.01 2023 в 06:12

Като гледам мангала - педал , си представям чавето какъв побойник ще е. :)

625

4

1215

29.01 2023 в 23:17

Нещастен простак.С какво се гордее.