Корнелия Нинова: Правец е град за пример

OFFNews 17 октомври 2017 в 09:46 4143 1

Гордеем се с кметовете на БСП. Това заяви лидерът на БСП в Правец, където бе поканена да отпразнува с жителите празника на града.

Тя подчерта, че кметът Румен Гунински, екипът и жителите на общината са я превърнали в модел на добро управление. По думите й именно това е пример за управлението на левите кметове в цялата страна, с обърнато лице към живота на жителите в общината, към техните тревоги и към решаването на техните проблеми. 

„Бъдете хора със самочувствие, че наистина сте образец за всички нас и за България“, заяви Нинова пред жителите на града. Тя се обърна към тях и с поздравителен адрес от името на Националния съвет на партията. „Днес община Правец е пример за постигнати изключителни резултати в благоустрояването на този край“, се казва в адреса.
Нинова пожела на жителите на града здраве, благополучие и нови възможности.

„Убедена съм, че кметът Гунински ще използва тези възможности, за да реализира една още по-европейска и модерна визия за града“, заключи Корнелия Нинова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12001

1

Севтопол

27.10 2017 в 11:08

Правец е за пример още от татово време и така си върви до ден днешен. Даже имам идея – скоро могат да го направят град-музей с кмет на БСП. Да си пълнят касичката, ако има достатъчно посещаемост, ама и да си я пазят. От самите себе си, щото много пипат.
 
X

Подкастът на OFFNews